Név: E-mail: Feliratkozás
 
 
Drótszamarak
Drupal
USZT

Hírlevélküldő rendszer


Hírlevélküldő rendszerük alkalmas perszonalizálható képi és szöveges információkat tartalmazó hírlevél küldésére, az olvasottság követésére, statisztikai kiértékelésére valamint saját címlista adatbázisok létrehozására.

Tekintse meg a Factory Newsletter System weboldalát!

Jellemzők

I. Általános

 1. Korlátlan számú levelezési lista és feliratkozott
  A Factory Newsletter System korlátlan számú feliratkozott kezelését és csoportosítását teszi lehetővé végtelen számú levelezési listába rendezve.
 2. Időérzékeny automatikus válaszadó
  Adjon hozzá időérzékeny automatikus válaszadókat bármely listájához. Egy azonnali automatikus válaszadó üdvözli az újonnan feliratkozottat, amelyet akár 24 órával a feliratkozását követően is elküldhetünk automatikusan, valamint egy héttel később egy másikat is.

II. Küldés

 1. Többféle küldés formátum
  Küldje ki üzeneteit többféle formátumban úgymint Több-formátumú (MIME), csak HTML vagy csak szöveges formában.
 2. Tesztküldés az “éles” kiküldés előtt
  Használja a “teszt küldés” funkciót az előnézeti oldalon, hogy egy tesztüzenetet küldjön a végleges kiküldés előtt. Nézze meg üzenetét a címzettek szemével is.
 3. Időzített kiküldés
  Állítsa be leveleinek kiküldését egy előre meghatározott dátumra és időpontra. Hasznos lehet, ha például szervere túlterhelt vagy jövőbeni üzeneteket szeretne küldeni.
 4. Valós idejű üzenetküldés sor
  Az üzeneteküldő sor megjelenítésével nyomon követheti üzenetküldésének státuszait és szükség szerint újra besorolhatja azokat.
 5. Automatikus duplikátum ellenőrzés
  Amikor kiküldte üzeneteit a Factory Newsletter System ellenőrzi a duplikálódott címeket és biztosítja, hogy ne menjen ki ugyanaz az üzenet többször egy - akár több listában is szereplő - email címre.
 6. Csatolt fájlok hozzáadása a levelekhez
  Több fájlt is csatolhat üzeneteihez, úgy mint PDF-et vagy képeket, melyeket a listákra szán. Korlátlan számú csatolt fájl adható hozzá üzeneteihez.
 7. Visszapattant levelek kezelése
  A Visszapattant levelek kezelésének beállításával a Factory Newsletter System lehetőséget biztosít, hogy észrevegye és törölje a visszapattant leveleket. A rendszer ezután megjelöli a visszapattant címeket. X számú visszapattanás után a címet eltávolítja a listából, megtisztítva ezzel listáját a rossz címektől.
 8. Sablonok, fejlécek és láblécek
  Bővítse ki az előre beállított tartalmat a sablonok, fejlécek és láblécek használatával. Takarítson meg időt és munkát az előre elkészített tartalmakkal, melyeket kiküldés után elmenthet további felhasználásra sablonok formájában.
 9. Levél mentése piszkozatként
  Mentse el leveleit, ha hirtelen kell abbahagynia a munkát és bármikor visszatérhet a félbehagyott üzenet szerkesztéséhez.
 10. WYSIWYG szövegszerkesztő
  A Factory Newsletter System nagy előnye a sokoldalú szövegszerkesztő, mely igen gazdag formázási lehetőségekkel támogatja az üzenetek megjelenítését. A könnyen kezelhető MS Word stílusú szövegszerkesztő segítségével bárki egy gombnyomással vonzó HTML tartalmakat, úgymint képeket, táblázatokat és szövegformázásokat helyezhet el üzeneteiben.

III. Személyre szabás

 1. Szabja személyre leveleit a feliratkozottak adatainak felhasználásával
  Könnyedén személyre szabhatja leveleit a feliratkozottak nevével, email címével és bármely adatának begyűjtésével, melyeket az egyedi mezők kitöltetésével gyűjthet be.
 2. Automatikus leiratkozási link
  Egy automatikus leiratkozási link kerül a kiküldött üzenet aljára, de az üzenet bármely részébe beillesztheti azt.

IV. Statisztikák

 1. Automatikus link követés
  A link követés funkció segítségével megállapíthatja, hogy ki, hányszor és milyen időpontban kattintott üzenetében elhelyezettt linkjeire. Ezen statisztikák alapján akár újabb listákat is létrehozhat.
 2. Megnyitás/Olvasottság ellenőrzése
  A statisztikákból az is kiderül, hogy ki nyitotta meg üzenetét, milyen időpontban és hány alkalommal.
 3. Leiratkozottak listája
  Minden lista esetében, akik leiratkoztak egy levélről egy leiratkozottak listában kapnak helyet.
 4. Statisztikai Grafikonok
  Könnyedén létrehozhat grafikonokat és statisztikai jelentéseket.
 5. Automatikus válaszadók statisztika információ
  Tekintse meg az elküldött automatikus válaszokat és ellenőrizze az olvasottságot vagy visszapattanásokat

V. Feliratkozások

 1. Feliratkozottak importálása
  A továbbfejlesztett importáló opció teszi lehetővé, hogy könnyen beemelje a címlistákat, melyket email cím, név és szabadon választható mezők kitöltetésével gyűthet be.
 2. Feliratkozottak exportálása
  Exportálja a feliratkozottakat egy szövegdobozba egyszerű kivágás/másolással vagy emelje be az összes mezőt egy .CSV fájlba egy gombnyomással.
 3. Dupla feliratkozás/leiratkozás visszaigazolás
  Amikor ez a szolgáltatás aktív, a feliratkozott megerősíti feliratkozását az emailcímére elküldött üzenetben található visszaigazoló linkre kattintva.
 4. Emlékeztető küldése feliratkozáshoz
  Azoknak a felhasználóknak, akik nem fejezték be a feliratkozásuk visszaigazolását, egy emlékeztető üzenet küldhető, hogy fejezzék be a feliratkozási folyamatot.

Akik a Factory Hírlevélküldő Rendszer mellett döntöttek:További információért kérjük írjon az newsletter@jonapot.hu címre!

 
Irina Tilev
Marketing Manager, Networks Russia & CIS

Sony Pictures Television International
""Thank you for the diligent work on this project- much appreciated!"
(Comment for Diana Lakatos about the Tudor project)
"