Név: E-mail: Feliratkozás
 
 
Drótszamarak
Drupal
USZT

Drupal

Saját fejlesztésű szoftverei és keretrendszerei mellett a Factory az opensource megoldásokat is elkötelezetten támogatja. A nyílt forráskódú Drupal rendszerrrel 2008-ban, egy munka kapcsán kezdtünk el foglalkozni, és hamar megkedveltük sokoldalúsága és flexibilitása miatt. A Drupal ma már nemcsak olcsó megoldást kereső kisvállalkozások, civil szervezetek használják, a rendszer az üzleti és kormányzati szférában is bizonyít.

A Factoryban külön team alakult a Drupal alapú megoldások köré, melynek munkáját folyamatos képzéssel, valamint tanácsadó bevonásával tesszük teljesé. A befeketetett munka eredményeként professzionális megoldásokat kínálunk Drupal CMS-re épülő oldalak és portálok kialakítására.

A csapat tevékenysége három fő részre osztható:

Weboldalak építése

Továbbra is megtartva az egyedi, felhasználóbarát dizájn irányvonalát a rendszer lehetőségeit kihasználva készítünk keresőbarát, profi weboldalaktat az üzleti és civil szférának.

Modulfejlesztés

Kihasználva a nyílt forráskódú rendszer lehetőségeit fejlesztőink saját modulokat  készítenek a keretrendszeren belül, melyek egyszerű weboldalfunkciókat vagy akár komplex üzleti folymatok menedzselését valósítják meg. Ezen tevékenységünk során integráljuk ügyfeleink meglévő, harmadik fél által fejlesztett, informatikai megoldásait weboldalukba.

Support

Az ingyenes keretrendszer és a sokrétű testreszabhatóség mellett fontos, hogy egy elkészült weboldal teljes életciklusa alatt kihasználjuk annak lehetőségeit. Ennek biztosítására folyamatos informatikai és felhasználói támogatást nyújtunk ügyfeleinknek.
A Sony Pictures Television Európa kilenc országában működő több mint harminc weboldala számára nyújtunk napi segítséget az oldal használatában és fejlesztésében.


Drupal megoldásaink

 • Drupal oldalak
 • SEO, keresőbarát url-ek, analitikai elemzések, cache, opensource CMS
 • Többnyelvű oldalak
 • Drupal portálok
 • Drupal webáruházak
 • Egyedi tervezésű modulok
 • Egyedi dizájn tervezés és implementálás
 • Egyedi user interface
 • Usability optimalizálás
 • Drupal és third party megoldások integrálása
 • Drupal szerverek tervezése
 • Professzionális Drupal support

Közösségi támogatás

Professzionális Drupal fejlesztőkként elkötelzettek vagyunk a rendszer és az ezt fejlesztő közösség felé, ezért rendszeresen támogatjuk a magyar és nemzetközi Drupal konferenciákat és táborokat.

Támogatott rendezvények:

Drupalcon Szeged
Drupal Tábor Pécs
Drupal Camp Temesvár 
Witzl Tamás
ügyvezető

Farmit Hungária Kft.
"
A Farmit projekt indulásakor fontos volt számunkra, hogy a brand kialakításától kezdve az összes online és offline marketing-kommunikációs eszközünk megbízható minőségben, hazai műhelyben készüljön.
Arculati elemek, céges nyomtatványok, sajtóhirdetések és PR cikkek, videók, elektronikus hírlevelek, online hirdetési kampányok valamint számos, a háttérben folyamatosan futó szolgáltatás lett az együttműködés eredménye.
A Factory széles szolgáltatási portfoliójával, kreatív ötleteivel és rugalmas munkavégzésével bebizonyította, hogy jól választottunk. Fontos erénynek tartom, hogy a legújabb technikai fogásokat és trendeket is ismerő kollégák a hagyományosabb piacok kommunikációs környezetében is megállják a helyüket, és folyamatosan képesek kiemelkedő teljesítményre.
"