Név: E-mail: Feliratkozás
 
 
Drótszamarak
Drupal
USZT

Drupal

Saját fejlesztésű szoftverei és keretrendszerei mellett a Factory az opensource megoldásokat is elkötelezetten támogatja. A nyílt forráskódú Drupal rendszerrrel 2008-ban, egy munka kapcsán kezdtünk el foglalkozni, és hamar megkedveltük sokoldalúsága és flexibilitása miatt. A Drupal ma már nemcsak olcsó megoldást kereső kisvállalkozások, civil szervezetek használják, a rendszer az üzleti és kormányzati szférában is bizonyít.

A Factoryban külön team alakult a Drupal alapú megoldások köré, melynek munkáját folyamatos képzéssel, valamint tanácsadó bevonásával tesszük teljesé. A befeketetett munka eredményeként professzionális megoldásokat kínálunk Drupal CMS-re épülő oldalak és portálok kialakítására.

A csapat tevékenysége három fő részre osztható:

Weboldalak építése

Továbbra is megtartva az egyedi, felhasználóbarát dizájn irányvonalát a rendszer lehetőségeit kihasználva készítünk keresőbarát, profi weboldalaktat az üzleti és civil szférának.

Modulfejlesztés

Kihasználva a nyílt forráskódú rendszer lehetőségeit fejlesztőink saját modulokat  készítenek a keretrendszeren belül, melyek egyszerű weboldalfunkciókat vagy akár komplex üzleti folymatok menedzselését valósítják meg. Ezen tevékenységünk során integráljuk ügyfeleink meglévő, harmadik fél által fejlesztett, informatikai megoldásait weboldalukba.

Support

Az ingyenes keretrendszer és a sokrétű testreszabhatóség mellett fontos, hogy egy elkészült weboldal teljes életciklusa alatt kihasználjuk annak lehetőségeit. Ennek biztosítására folyamatos informatikai és felhasználói támogatást nyújtunk ügyfeleinknek.
A Sony Pictures Television Európa kilenc országában működő több mint harminc weboldala számára nyújtunk napi segítséget az oldal használatában és fejlesztésében.


Drupal megoldásaink

 • Drupal oldalak
 • SEO, keresőbarát url-ek, analitikai elemzések, cache, opensource CMS
 • Többnyelvű oldalak
 • Drupal portálok
 • Drupal webáruházak
 • Egyedi tervezésű modulok
 • Egyedi dizájn tervezés és implementálás
 • Egyedi user interface
 • Usability optimalizálás
 • Drupal és third party megoldások integrálása
 • Drupal szerverek tervezése
 • Professzionális Drupal support

Közösségi támogatás

Professzionális Drupal fejlesztőkként elkötelzettek vagyunk a rendszer és az ezt fejlesztő közösség felé, ezért rendszeresen támogatjuk a magyar és nemzetközi Drupal konferenciákat és táborokat.

Támogatott rendezvények:

Drupalcon Szeged
Drupal Tábor Pécs
Drupal Camp Temesvár 
Wirth-Schreiber Mónika
Regional Marketing Manager

HBO Holding Zrt.
"Az HBO Közép-Európa 2006 óta dolgozik a Factory Creativ Studioval. Jelenleg szerződéses partnerek vagyunk integrált marketingkommunikációs megoldások tekintetében. Együttműködésünk nagyjából zökkenőmentes, számtalan közös sikeres projekttel büszkélkedhetünk. A Factory dolgozói kiváló grafikusok és webfejlesztő szakemberek, kreatív megoldásaik, nagy munkabírásuk, rugalmas hozzáállásuk, gyors ügyintézésük és munkavégzésük nagyban megkönnyíti a munkánkat. Két terület, ahol még fejlődniük kell: a határidők pontos betartása és a visszajelzési folyamat során nagyobb odafigyelés, ezáltal időspórolás."