Név: E-mail: Feliratkozás
 
 
Drótszamarak
Drupal
USZT

Cartoon Contest - megvan a Top 10!

2011. november 18.
A német ANIMAX site-on szeptember vége óta zakatol a Cartoon Contest, ahol vállalkozó szellemű német fiatalok pályázhattak rajzolt karaktereikkel. A kapcsolódó websorozat, The Little Record Shop microsite-ját a Factory készítette.
Mostanra a 4 tagú zsűri kiválasztotta a 10 kedvencet, akik között egy héten belül eldől, hogy melyik karakter kap szerepet a The Little Record Shop című websorozatban.A győztes elutazhat Kölnbe, hogy megnézze, hogy kel életre karaktere a sorozat 2. évadának záróepizódjában 2011 decemberében, de a Top 10 többi tagjának sincs oka a  szomorkodásra, ők csúcsszuper Sony Ericsson Live okostelefont és DVD-ket nyernek.

Az, hogy ki nyer, az oldal látogatói által leadott szavazatok alapján dől el, a szavazók pedig SONY táblagépet és szintén DVD-ket sorsolnak ki.

Az eredményhirdetés 2011. nov. 21-én lesz, érdemes ellátogatni érte a  weboldalra.

The Little Record Shop Cartoon Contest

2011. szeptember 26.
Idén nyár elején készítettünk egy microsite-ot a német ANIMAX számára, amellyel a The Little Record Shop című animációs websorozat 2. évadát promotáltuk. A sorozat kitalálója és írója a híres német humorista, Florian Simbeck.

A német ANIMAX csapata izgalmas versenyt talált ki, hogy népszerűsítse a sorozatot, és megmozgassa a rajongókat. A játékban résztvevők a saját maguk által tervezett, rajzolt karakterekkel pályázhatnak a mesés díjakért.A verseny menete hasonlít a tavalyi, német AXN-nek készített 'Sexiest Studentin' játékhoz, ahol 'A legcsinosabb egyetemista lány' címért folyt a küzdelem.

Azoknak, akik éreznek magukban elég (rajz)tehetséget, igazán megéri játszani a díjakért, hiszen az első 10 helyezett a legújabb Sony Ericsson Live mobilt és a The Little Record Shop első évadát nyeri DVD-n.
A fődíj nem más, mint egy izgalmas utazás Kölnbe, a Biz.Quithez, ahol a sorozat animációja készül. Sőt, a stúdióban a nyertes megnézheti, hogy a karaktere milyen szerepet fog kapni a sorozat 2. évadának záró epizódjában, és akár még szinkronizálhatja is őt.

Érdemes október végén újra meglátogatni weboldalunkat, amikor hírt adunk arról, hogy ki jutott be az első 10 helyre, mert közülük kerülhet ki a jövő nagy rajzfilm-sztárja.

A játék itt elérhető.

Vételi információk az Animax és AXN csatornákon

2010. május 11.
Online részlegünk két microsite-ot készített a német AXN és Animax csatornáknak. Ezek a site-ok vételi információkat tartalmaznak, vagyis az érdeklődők meg tudják nézni, hogy Németország adott területén melyik szolgáltatónál biztosítja a két csatorna műsorait.
A szolgáltatók logóira klikkelve akár azonnal elő is fizethetünk.Az Animax Germany első hírlevele

2010. április 07.
Újabb partnerünk vette igénybe hírlevélküldő szolgáltatásunkat.
Ma került kiküldésre az Animax Germany csatorna első hírlevele, amely havi megjelenésű lesz és a következő tematika alapján épül fel.
Minden hónapnak lesz egy kiemelt showja, és írnak négy szintén fontos programról is. A következő két blokkban szintén az Animax Germany-hoz kapcsolódó anyagok találhatók, az egyik állandó, a horoszkóp. A horoszkóp érdekessége, hogy minden állatövi jegyet egy-egy anime szereplőhöz hasonlít, így adja meg a jegyek jellemzését.

A hírlevél érdekessége, hogy két bannerhely található benne, amibe gif bannert is tehet ügyfelünk.

A hírlevél adatbázisa a weboldalon feliratkozókból, és a nyereményjátékban szereplő, ott a listára feliratkozottakból állt össze.Pokémon játék a német Animax honlapon

2010. április 06.
Játék microsite-ot készítettünk partnerünknek, az AXN Germany-nak. A Pokémon videojáték híveinek elég egy regisztráció ahhoz, hogy megnyerhessék a Nintendo DSi játékkonzolt Pokémon HeartGold és SoulSilver játékokkal, Pokémon pólót, Ho-Oh és Lugia mágnest, matricákat, Ho-Oh és Lugia figurákat.

Online részlegünk a játék beharangozásához egy flash teasert is készített.PLAY'D - a játékmagazin

2010. február 24.
Új műsor indul a német Animax csatornán. A Play'd a számítógépes játékok közösségének híreiről, eseményeiről, új és régi játékokról számol be a rajongóknak. Hírességek beszélnek kedvenc játékukról, vagy próbálják ki az újakat.
Az oldalt hasonló struktúrával készítette Online részlegünk, mint a The Beast vagy az Inside South Africa.
A nézők a műsor oldalán megtalálhatják a műsorvezetők bemutatkozását, videókat, és közösségi kapcsolatokat.
VGA PSP nyereményjáték a magyar Animax oldalán

2010. február 10.
Nem okozhat gondot a Playstation szerelmeseinek az Animax Magyarország oldalán megjelent játék megfejtése.
A játék oldalán webdesigner kollegáink igyekeztek a grafikai elemekkel is egyértelművé tenni a választ arra a kérdésre, milyen színben kapható az új Playstation Portable.

Online részlegünk rendkívül gyorsan elkészítette ezt a microsite-ot, melyen február 27-ig lehet játszani.
Animax Battle

2010. január 11.
Az Animax Germany nézői ezentúl szavazással dönthetnek arról, melyik animét szeretnék sorozatmaraton formájában megnézni a csatornán. Egy hónapig 2 sorozat közül választhatják ki kedvencüket a nézők egy gyors regisztráció után az Animax Germany oldalán. A szavazás aktuális állását az oldal alján található mérőnyíl mutatja realtime-ban így ösztönözve a sorozat kedvelőit a szavazásra.

A szavazható filmek havonta változnak, programozóink úgy készítették el a felületet, hogy ügyfelünk minden részletet saját maga be tud állítani.

Grafikusaink ráéreztek az anime ízére, ennek megfelelő stílusban ábrázolták az oldalon a két sorozat összecsapását.


Shakira manga-verseny az Animaxon

2009. november 04.
A Sony csoporthoz tartozó német Animax csatorna játékot indított Shakira kedvelőinek, akik nem mellesleg jól is tudnak rajzolni.
A feladat megrajzolni Shakirát anime hősnőként. A négy legjobb rajzot készítő élőben találkozhat az énekesnővel, és Sony Ericsson termékeket nyerhet.

A játék landing-page-ét és a teaser kampányát a Factory készítette.
 

 
Nadya Ichinomiya
Project Manager

SPE IT / TV Marketing
""Nagyra értékelem, hogy ez egy olyan projekt, ami a ti cégeteknek is fontos - a lenti megerősítésetek alapján. Azt kell mondanom, hogy ez a fajta partnerség, nagyon jó benyomást tett rám.""