Név: E-mail: Feliratkozás
 
 
Drótszamarak
Drupal
USZT

BikeFun alkalmazás iPhone-okra

2011. július 06.
Elsősorban Merida kerékpár-tulajdonosoknak készült az az iPhone-alkalmazás, amely nyomon követi a drótszamár alkatrészeinek élettartamát, jelzi a közelben lévő márkaszervízeket, és ehhez a nyitvatartásukat is figyelembe veszi. Az “eService” alkalmazást mobiltelefonra az  e-Corvina fejlesztette. Az alkalmazással lehetőség van e-szervízkönyv vezetésére, mely már az iPhone-okon is követhető. Az értékes ellopott kerékpárok megtalálásában is nagy segítség lehet ez, de a tulajdonoscserét is megkönnyíti. A felhasználók továbbá első kézből értesülhetnek a legfrissebb hírekről és akciókról.
Az alkalmazás adatbázisát a Factory szolgáltatta.BikeFun

2010. január 12.
A BikeFun 2009-ben keresett meg bennünket meg azzal a felkéréssel, hogy országos partnerhálózatának támogatására B2B alkalmazást fejlesszünk, emelett végfelhasználóknak szánt, többnyelvű weboldalát fejlesszük.

A B2B alkalmazás fejlesztésekor teljesen új szoftverfejlesztési trendeknek megfelelő technológiákat alkalmaztunk. Az egyedi fejlesztés legnagyobb kihívása a BikeFun szoftverfejlesztő partnere által készített integrált vállalatirányítási rendszer és a B2B közt kommunikáló interfész fejlesztése volt. Az általunk átadott alkalmazás több száz viszonteladó értékesítéséhez biztosít professzionális online megoldást, összetett kedvezménymátrixokkal, gyors keresési metódusokkkal, stb.

A végfelhasználói weboldal teljesen új arcolatot kapott, látványos megjelenítést és részletes keresési funkciókat kínál az érdeklődőknek. A weboldal hátterében működő saját készítésű CMS rendszer a B2B alkalmazással szinkronban közös naprakész adatbázisból nyeri a termékinformációkat. A weboldal revitalizálása jelentős látogatottság növekedést eredményezett.


Partnerünkkel hosszú távú együttműködésben folyamatosan üzemeltetjük és fejlesztjük az általunk átadott alkalmazásokat. 

 
Mara Jacobberger
Director, Networks Marketing

SPTI Networks
"The quality of work was and is fantastic. [...] We here at SPT London love working with all of you. "