Név: E-mail: Feliratkozás
 
 
Drótszamarak
Drupal
USZT

BikeFun alkalmazás iPhone-okra

2011. július 06.
Elsősorban Merida kerékpár-tulajdonosoknak készült az az iPhone-alkalmazás, amely nyomon követi a drótszamár alkatrészeinek élettartamát, jelzi a közelben lévő márkaszervízeket, és ehhez a nyitvatartásukat is figyelembe veszi. Az “eService” alkalmazást mobiltelefonra az  e-Corvina fejlesztette. Az alkalmazással lehetőség van e-szervízkönyv vezetésére, mely már az iPhone-okon is követhető. Az értékes ellopott kerékpárok megtalálásában is nagy segítség lehet ez, de a tulajdonoscserét is megkönnyíti. A felhasználók továbbá első kézből értesülhetnek a legfrissebb hírekről és akciókról.
Az alkalmazás adatbázisát a Factory szolgáltatta.BikeFun

2010. január 12.
A BikeFun 2009-ben keresett meg bennünket meg azzal a felkéréssel, hogy országos partnerhálózatának támogatására B2B alkalmazást fejlesszünk, emelett végfelhasználóknak szánt, többnyelvű weboldalát fejlesszük.

A B2B alkalmazás fejlesztésekor teljesen új szoftverfejlesztési trendeknek megfelelő technológiákat alkalmaztunk. Az egyedi fejlesztés legnagyobb kihívása a BikeFun szoftverfejlesztő partnere által készített integrált vállalatirányítási rendszer és a B2B közt kommunikáló interfész fejlesztése volt. Az általunk átadott alkalmazás több száz viszonteladó értékesítéséhez biztosít professzionális online megoldást, összetett kedvezménymátrixokkal, gyors keresési metódusokkkal, stb.

A végfelhasználói weboldal teljesen új arcolatot kapott, látványos megjelenítést és részletes keresési funkciókat kínál az érdeklődőknek. A weboldal hátterében működő saját készítésű CMS rendszer a B2B alkalmazással szinkronban közös naprakész adatbázisból nyeri a termékinformációkat. A weboldal revitalizálása jelentős látogatottság növekedést eredményezett.


Partnerünkkel hosszú távú együttműködésben folyamatosan üzemeltetjük és fejlesztjük az általunk átadott alkalmazásokat. 

 
Wirth-Schreiber Mónika
Regional Marketing Manager

HBO Holding Zrt.
"Az HBO Közép-Európa 2006 óta dolgozik a Factory Creativ Studioval. Jelenleg szerződéses partnerek vagyunk integrált marketingkommunikációs megoldások tekintetében. Együttműködésünk nagyjából zökkenőmentes, számtalan közös sikeres projekttel büszkélkedhetünk. A Factory dolgozói kiváló grafikusok és webfejlesztő szakemberek, kreatív megoldásaik, nagy munkabírásuk, rugalmas hozzáállásuk, gyors ügyintézésük és munkavégzésük nagyban megkönnyíti a munkánkat. Két terület, ahol még fejlődniük kell: a határidők pontos betartása és a visszajelzési folyamat során nagyobb odafigyelés, ezáltal időspórolás."