Név: E-mail: Feliratkozás
 
 
Drótszamarak
Drupal
USZT

Kampánymegbízás

2008. január 11.
Nagy örömmel vettünk részt régi partnerünk, a Kemira GrowHow decemberben kiírt tenderében. Feladatunk az anyacég Finnországban piacvezető mezőgazdasági portáljának, a farmit.net rendszerének magyarországi bevezése, ennek teljes BTL kommunikációjának megtervezése.
Sajátos megbízás ez, hiszen cégünk legnagyobb erőssége, hogy egyszerre indít kampányokat több médiumon; de még soha sem kellett olyan internetes közösségi hely kommunikációját megterveznünk, ahol nem a webfejleszési divíziónk készítette magát a rendszert is.
A mezőgazdasági tudásbázis egyre erőteljesebb megjelenése az interneten Magyarországon is észrevehető, de nagyon mesze vagyunk még a skandináv térség integrációs szintjétől. Bízunk benne, hogy kampányunk segíthet abban, hogy a Farmit első nemzetközi megjelenése sikeres lesz, és a hazai agrárvilág szereplői sokat profitálhatnak az új szolgáltatásból.

A kampánytól függetlenül cégünket kérték fel Helsinkiből a "farmit" márkanév logotípiájának újratervezésére is.

A Kemira GrowHow hamarosan beolvad a Yara International ASA vállalatba. A két vállalat egyesítésével egy erős, világméretű vállalat jön létre, mely képes hatékonyan versenyezni a műtrágya világpiacon. Nagy megtiszteltetés, hogy ilyen erős multinacionális vállalat partnere tudunk lenni Szegeden.


Kemira GrowHow

2006. március 28.
A mezőgazdasági alapanyaggyáró Kemira GrowHow Kft. kertészeti termékeit támogató oldalának grafikai és dinamikus flash elemeit készítettük el.
A színes, átlátható szerkezetű oldal a termékeket évszakonként és felhasználási területenként mutatja be, a felhasználóknak katalógust, tanácsokat és viszontleladói listát kínál.

Szépzöld.hu


 

 
Szabari Dóra
marketing főmunkatárs

Égáz-Dégáz Zrt.
"Társaságunk már több éve áll együttműködésben a Factory Creative Studio-val. Többnyire kommunikációs anyagok grafikai tervezése és nyomtatása kapcsán dolgozunk együtt, de ezenkívül megmutatták tudásukat az elektronikus hírlevél szerkesztése és működtetése terén is. Számunkra fontos, hogy üzeneteinket igényes és magas színvonalon jutassuk el Ügyfeleink részére. Ebben áll rendelkezésünkre a Factory Creative Studio. S végül, de nem utolsó sorban a csapat munkája rugalmas, kreatív és gyors, ami elengedhetetlen szempont egy ügynökség sikeres működéséhez. "