Név: E-mail: Feliratkozás
 
 
Drótszamarak
Drupal
USZT

Kampánymegbízás

2008. január 11.
Nagy örömmel vettünk részt régi partnerünk, a Kemira GrowHow decemberben kiírt tenderében. Feladatunk az anyacég Finnországban piacvezető mezőgazdasági portáljának, a farmit.net rendszerének magyarországi bevezése, ennek teljes BTL kommunikációjának megtervezése.
Sajátos megbízás ez, hiszen cégünk legnagyobb erőssége, hogy egyszerre indít kampányokat több médiumon; de még soha sem kellett olyan internetes közösségi hely kommunikációját megterveznünk, ahol nem a webfejleszési divíziónk készítette magát a rendszert is.
A mezőgazdasági tudásbázis egyre erőteljesebb megjelenése az interneten Magyarországon is észrevehető, de nagyon mesze vagyunk még a skandináv térség integrációs szintjétől. Bízunk benne, hogy kampányunk segíthet abban, hogy a Farmit első nemzetközi megjelenése sikeres lesz, és a hazai agrárvilág szereplői sokat profitálhatnak az új szolgáltatásból.

A kampánytól függetlenül cégünket kérték fel Helsinkiből a "farmit" márkanév logotípiájának újratervezésére is.

A Kemira GrowHow hamarosan beolvad a Yara International ASA vállalatba. A két vállalat egyesítésével egy erős, világméretű vállalat jön létre, mely képes hatékonyan versenyezni a műtrágya világpiacon. Nagy megtiszteltetés, hogy ilyen erős multinacionális vállalat partnere tudunk lenni Szegeden.


Kemira GrowHow

2006. március 28.
A mezőgazdasági alapanyaggyáró Kemira GrowHow Kft. kertészeti termékeit támogató oldalának grafikai és dinamikus flash elemeit készítettük el.
A színes, átlátható szerkezetű oldal a termékeket évszakonként és felhasználási területenként mutatja be, a felhasználóknak katalógust, tanácsokat és viszontleladói listát kínál.

Szépzöld.hu


 

 
Irina Tilev
Marketing Manager, Networks Russia & CIS

Sony Pictures Europe House
"Bea - my compliments - this is a fantastic looking 1st draft, one of the best I've ever seen! I would like to share it with Mara and Tom tomorrow and get back to you with our joint feedback.

(Comment for Beatrix Bolla about the drafts of AXN Baltic brochure design)
"