Név: E-mail: Feliratkozás
 
 
Drótszamarak
Drupal
USZT

Kampánymegbízás

2008. január 11.
Nagy örömmel vettünk részt régi partnerünk, a Kemira GrowHow decemberben kiírt tenderében. Feladatunk az anyacég Finnországban piacvezető mezőgazdasági portáljának, a farmit.net rendszerének magyarországi bevezése, ennek teljes BTL kommunikációjának megtervezése.
Sajátos megbízás ez, hiszen cégünk legnagyobb erőssége, hogy egyszerre indít kampányokat több médiumon; de még soha sem kellett olyan internetes közösségi hely kommunikációját megterveznünk, ahol nem a webfejleszési divíziónk készítette magát a rendszert is.
A mezőgazdasági tudásbázis egyre erőteljesebb megjelenése az interneten Magyarországon is észrevehető, de nagyon mesze vagyunk még a skandináv térség integrációs szintjétől. Bízunk benne, hogy kampányunk segíthet abban, hogy a Farmit első nemzetközi megjelenése sikeres lesz, és a hazai agrárvilág szereplői sokat profitálhatnak az új szolgáltatásból.

A kampánytól függetlenül cégünket kérték fel Helsinkiből a "farmit" márkanév logotípiájának újratervezésére is.

A Kemira GrowHow hamarosan beolvad a Yara International ASA vállalatba. A két vállalat egyesítésével egy erős, világméretű vállalat jön létre, mely képes hatékonyan versenyezni a műtrágya világpiacon. Nagy megtiszteltetés, hogy ilyen erős multinacionális vállalat partnere tudunk lenni Szegeden.


Kemira GrowHow

2006. március 28.
A mezőgazdasági alapanyaggyáró Kemira GrowHow Kft. kertészeti termékeit támogató oldalának grafikai és dinamikus flash elemeit készítettük el.
A színes, átlátható szerkezetű oldal a termékeket évszakonként és felhasználási területenként mutatja be, a felhasználóknak katalógust, tanácsokat és viszontleladói listát kínál.

Szépzöld.hu


 

 
Paul Dinsmore
ügyvezető

Sony Pictures Television International
"[...] – Térjünk vissza a Factoryhoz: mivel rendelkeznek, amivel mások nem? – Mindenekelőtt a kivételes kreativitás, valamint a legújabb technikákban való jártasság és fejlesztési képességek teszik számunkra érdekessé ezt a céget. Korábban több flash alapú tematikus oldal, sorozatokat népszerűsítő microsite, valamint az ezekhez kapcsolódó online hirdetések kivitelezésére adtunk a szegedi társaságnak megbízást, most pedig sokkal nagyobb terveinket valósítják meg: szeretnénk, ha már nemcsak közép-európai oldalainkat fejlesztenék, hanem Európa más területeire is dolgoznának. Reméljük, még sokáig lehet segítségünkre ez a kivételes tudás – később akár globális munkák alkalmával is. [...] (http://www.delmagyar.hu/szeged_hirek/kreativitas_es_tudas_-_a_sony_szegeden___/2087436/)"