Név: E-mail: Feliratkozás
 
 
Drótszamarak
Drupal
USZT

Korrupció ellen küzd a KÉSZ Csoport

2009. október 16.
Online részlegünk készítette azt a bejelentő-felületet, mely a KÉSZ Csoport most indított Tiszta-kéz programjához kapcsolódik.
A KÉSZ Csoport alapítása óta elkötelezett híve a tisztességes üzleti magatartásnak és jogszerűségnek. A Tiszta-kéz program lehetőséget ad a Cégcsoport partnerei, alkalmazottai számára, hogy a cégcsoporton belül történt vagy történő visszaéléseket anonim módon bejelenthessék.

A programról további részletek itt olvashatók.

A bejelentő felületet munkatársaink a cégcsoport többi oldaláról is elérhetővé tették egy link segítségével.

Dokkoló weboldal

2009. július 09.
Elindult a Dokkoló Dokumentációs Központok megújult weboldala. A KÉSZ csoport tagjaként a Szegeden, Kecskeméten és Budapesten található Dokkolók elsődleges feladata a KÉSZ érdekeltségi körébe tartozó cégek, vállalkozások dokumentációs igényének ellátása.
A Factory által arculatában és műszakilag is megújított oldal bemutatja a cég szolgáltatásait, eszközeit, tájékoztatást ad áraikról és legfrissebb akcióikról.

A megújult honlapot itt tekinthetik meg.

KÉSZ Kft. weboldal

2008. március 15.
Elindult a KÉSZ Közép-EurópaiÉpítő és Szerelő Kft. megújult weboldala. A weboldal megújítására a tavaly kezdődött arculatváltás részeként került sor.
A website részletesen bemutatja a cég tevékenységét, friss hírekkel szolgál, valamint kapcsolódik a vállalat karrier és dokumentum-menedzselő alkalmazásaihoz is. Az építkezések online videón követhetők, a lezárult projektek megvalósulását pedig a videóarchívumban nézhetjük végig.
A több lépésben megvalósuló fejlesztés részeként átadjuk saját fejlesztésű CMS rendszerünk legújabb verzióját, melynek több funkcióját a kft. speciális igényei szerint alakítottunk ki.

KÉSZ Kft.

KÉSZ Akadémia

2008. március 03.
Átadtuk a szegedi KÉSZ Labdarógó Akadémia weboldalát. A KÉSZ Kft. támogatásával működö alapítvány célja a tehetségkutatás és az egészséges életmódra nevelés. Ennek érdekében – önkormányzatokkal, intézményfenntartókkal együttműködve – a térség több általános- és középiskolájában fociosztályokat indítanak. Az itt tanuló fiatalok szakképzett edzők irányításával tökéletesíthetik futballtudásukat.

A KÉSZ Csoport arculatához illeszkedő weboldal bemutatja az alapítvány céljait, vezetőségét, tájékoztatást ad a szülőknek a jelentkezés feltételeiről, valamint rendszeresen beszámol az akadémia által szervezett kupákról, eseményekről.

KÉSZ Labdarúgó Akadémia

KÉSZ&GO weboldal

2008. február 12.
A KÉSZ Csoport flottaüzemeltetéssel foglalkozó tagja, a kecskeméti KÉSZ&Go Kft. oldalát készítettük el.
A csoportarculathoz igazodó oldal híreket, hírlevél feliratkozást, online ajánlatkérőt kínál a látogatónak, akik a KulcsraKÉSZen nevet viselő háztól házig szerviz-szolgáltatást is igényelhetik az oldalon keresztül.

KÉSZ&GO Kft.


KÉSZ-FM Kft. weboldal

2007. december 25.
A KÉSZ Csoport online portfóliójának első elemeként átadtuk a KÉSZ-FM Kft. oldalát. A site-on kívül cégünk készítette a vállalat teljes arculatát is.
A cégcsoporton belül ingatlan-üzemeltetéssel foglalkozó cég weboldalán az érdeklődők megismerhetik a cég szolgáltatásait, tájékozódhatnak referenciáikról, és online ajánlatkérést is küldhetnek.

KÉSZ-FM Kft.


 

 
Ferdinand Habsburg
Managing Director

Da Vinci Media GmbH
"Dear Zsolt,
 
A big and sincere Thank You to you and the entire team in Szeged.
 
At the end of the day your team and our team created two websites we can really be proud of, and which are on level with our high quality standards.
 
I am really happy we choose Factory to work with. You have a great team, very good spirits and a highly professional approach to doing things.
 
Please pass our gratitude and compliments on to you’re your.
 
Have a good weekend,
 
Ferdinand

(To Zsolt Fábián, Managing and Creative Director of Factory, after DaVinci Learning launch)"