Név: E-mail: Feliratkozás
 
 
Drótszamarak
Drupal
USZT

Korrupció ellen küzd a KÉSZ Csoport

2009. október 16.
Online részlegünk készítette azt a bejelentő-felületet, mely a KÉSZ Csoport most indított Tiszta-kéz programjához kapcsolódik.
A KÉSZ Csoport alapítása óta elkötelezett híve a tisztességes üzleti magatartásnak és jogszerűségnek. A Tiszta-kéz program lehetőséget ad a Cégcsoport partnerei, alkalmazottai számára, hogy a cégcsoporton belül történt vagy történő visszaéléseket anonim módon bejelenthessék.

A programról további részletek itt olvashatók.

A bejelentő felületet munkatársaink a cégcsoport többi oldaláról is elérhetővé tették egy link segítségével.

Dokkoló weboldal

2009. július 09.
Elindult a Dokkoló Dokumentációs Központok megújult weboldala. A KÉSZ csoport tagjaként a Szegeden, Kecskeméten és Budapesten található Dokkolók elsődleges feladata a KÉSZ érdekeltségi körébe tartozó cégek, vállalkozások dokumentációs igényének ellátása.
A Factory által arculatában és műszakilag is megújított oldal bemutatja a cég szolgáltatásait, eszközeit, tájékoztatást ad áraikról és legfrissebb akcióikról.

A megújult honlapot itt tekinthetik meg.

KÉSZ Kft. weboldal

2008. március 15.
Elindult a KÉSZ Közép-EurópaiÉpítő és Szerelő Kft. megújult weboldala. A weboldal megújítására a tavaly kezdődött arculatváltás részeként került sor.
A website részletesen bemutatja a cég tevékenységét, friss hírekkel szolgál, valamint kapcsolódik a vállalat karrier és dokumentum-menedzselő alkalmazásaihoz is. Az építkezések online videón követhetők, a lezárult projektek megvalósulását pedig a videóarchívumban nézhetjük végig.
A több lépésben megvalósuló fejlesztés részeként átadjuk saját fejlesztésű CMS rendszerünk legújabb verzióját, melynek több funkcióját a kft. speciális igényei szerint alakítottunk ki.

KÉSZ Kft.

KÉSZ Akadémia

2008. március 03.
Átadtuk a szegedi KÉSZ Labdarógó Akadémia weboldalát. A KÉSZ Kft. támogatásával működö alapítvány célja a tehetségkutatás és az egészséges életmódra nevelés. Ennek érdekében – önkormányzatokkal, intézményfenntartókkal együttműködve – a térség több általános- és középiskolájában fociosztályokat indítanak. Az itt tanuló fiatalok szakképzett edzők irányításával tökéletesíthetik futballtudásukat.

A KÉSZ Csoport arculatához illeszkedő weboldal bemutatja az alapítvány céljait, vezetőségét, tájékoztatást ad a szülőknek a jelentkezés feltételeiről, valamint rendszeresen beszámol az akadémia által szervezett kupákról, eseményekről.

KÉSZ Labdarúgó Akadémia

KÉSZ&GO weboldal

2008. február 12.
A KÉSZ Csoport flottaüzemeltetéssel foglalkozó tagja, a kecskeméti KÉSZ&Go Kft. oldalát készítettük el.
A csoportarculathoz igazodó oldal híreket, hírlevél feliratkozást, online ajánlatkérőt kínál a látogatónak, akik a KulcsraKÉSZen nevet viselő háztól házig szerviz-szolgáltatást is igényelhetik az oldalon keresztül.

KÉSZ&GO Kft.


KÉSZ-FM Kft. weboldal

2007. december 25.
A KÉSZ Csoport online portfóliójának első elemeként átadtuk a KÉSZ-FM Kft. oldalát. A site-on kívül cégünk készítette a vállalat teljes arculatát is.
A cégcsoporton belül ingatlan-üzemeltetéssel foglalkozó cég weboldalán az érdeklődők megismerhetik a cég szolgáltatásait, tájékozódhatnak referenciáikról, és online ajánlatkérést is küldhetnek.

KÉSZ-FM Kft.


 

 
Antal Gábor
pályázati menedzser

SZTE-ÁOK Dékáni Hivatal Pályázati Iroda
"„Köszönet illet mindazért a kemény és kitartó munkádért, amivel a honlapot 'Szent-Györgyi'-konformmá varázsoltad!”
(Pap Gizellának a Szentgyögyi 75 konferencia weboldala kapcsán, 2012)
"