Név: E-mail: Feliratkozás
 
 
Drótszamarak
Drupal
USZT

Korrupció ellen küzd a KÉSZ Csoport

2009. október 16.
Online részlegünk készítette azt a bejelentő-felületet, mely a KÉSZ Csoport most indított Tiszta-kéz programjához kapcsolódik.
A KÉSZ Csoport alapítása óta elkötelezett híve a tisztességes üzleti magatartásnak és jogszerűségnek. A Tiszta-kéz program lehetőséget ad a Cégcsoport partnerei, alkalmazottai számára, hogy a cégcsoporton belül történt vagy történő visszaéléseket anonim módon bejelenthessék.

A programról további részletek itt olvashatók.

A bejelentő felületet munkatársaink a cégcsoport többi oldaláról is elérhetővé tették egy link segítségével.

Dokkoló weboldal

2009. július 09.
Elindult a Dokkoló Dokumentációs Központok megújult weboldala. A KÉSZ csoport tagjaként a Szegeden, Kecskeméten és Budapesten található Dokkolók elsődleges feladata a KÉSZ érdekeltségi körébe tartozó cégek, vállalkozások dokumentációs igényének ellátása.
A Factory által arculatában és műszakilag is megújított oldal bemutatja a cég szolgáltatásait, eszközeit, tájékoztatást ad áraikról és legfrissebb akcióikról.

A megújult honlapot itt tekinthetik meg.

KÉSZ Kft. weboldal

2008. március 15.
Elindult a KÉSZ Közép-EurópaiÉpítő és Szerelő Kft. megújult weboldala. A weboldal megújítására a tavaly kezdődött arculatváltás részeként került sor.
A website részletesen bemutatja a cég tevékenységét, friss hírekkel szolgál, valamint kapcsolódik a vállalat karrier és dokumentum-menedzselő alkalmazásaihoz is. Az építkezések online videón követhetők, a lezárult projektek megvalósulását pedig a videóarchívumban nézhetjük végig.
A több lépésben megvalósuló fejlesztés részeként átadjuk saját fejlesztésű CMS rendszerünk legújabb verzióját, melynek több funkcióját a kft. speciális igényei szerint alakítottunk ki.

KÉSZ Kft.

KÉSZ Akadémia

2008. március 03.
Átadtuk a szegedi KÉSZ Labdarógó Akadémia weboldalát. A KÉSZ Kft. támogatásával működö alapítvány célja a tehetségkutatás és az egészséges életmódra nevelés. Ennek érdekében – önkormányzatokkal, intézményfenntartókkal együttműködve – a térség több általános- és középiskolájában fociosztályokat indítanak. Az itt tanuló fiatalok szakképzett edzők irányításával tökéletesíthetik futballtudásukat.

A KÉSZ Csoport arculatához illeszkedő weboldal bemutatja az alapítvány céljait, vezetőségét, tájékoztatást ad a szülőknek a jelentkezés feltételeiről, valamint rendszeresen beszámol az akadémia által szervezett kupákról, eseményekről.

KÉSZ Labdarúgó Akadémia

KÉSZ&GO weboldal

2008. február 12.
A KÉSZ Csoport flottaüzemeltetéssel foglalkozó tagja, a kecskeméti KÉSZ&Go Kft. oldalát készítettük el.
A csoportarculathoz igazodó oldal híreket, hírlevél feliratkozást, online ajánlatkérőt kínál a látogatónak, akik a KulcsraKÉSZen nevet viselő háztól házig szerviz-szolgáltatást is igényelhetik az oldalon keresztül.

KÉSZ&GO Kft.


KÉSZ-FM Kft. weboldal

2007. december 25.
A KÉSZ Csoport online portfóliójának első elemeként átadtuk a KÉSZ-FM Kft. oldalát. A site-on kívül cégünk készítette a vállalat teljes arculatát is.
A cégcsoporton belül ingatlan-üzemeltetéssel foglalkozó cég weboldalán az érdeklődők megismerhetik a cég szolgáltatásait, tájékozódhatnak referenciáikról, és online ajánlatkérést is küldhetnek.

KÉSZ-FM Kft.


 

 
Lazareva Nadezda
Marketing manager

ООО «Кнорр-Бремзе Системы для Коммерческого Транспорта»/ LLC Knorr-Bremse Systems for Commercial Vehicles, Москва/ Moscow
"„Thank you all for very interesting meeting and wonderful time and for the warm hospitality you gave me at Szeged. I want to thank you for all you have done, and I hope that in future we will achieve mutually beneficial cooperation on many issues.”

(To Zsuzsa Mező Client Services Director, Andrea Széll Account Assistant, Tamas Barta Print Production and Traffic Manager and Eva Eső Nyemcsok Head of Communication and PR, after her first visit to Factory office)
"