Név: E-mail: Feliratkozás
 
 
Drótszamarak
Drupal
USZT

A Factory segítette a Knorr-Bremse nyitórendezvényét

2012. március 20.
A Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. márciusban jelentette be, hogy új gyárat épít Kecskeméten, jelenlegi telephelye közelében.
A mintegy 5 milliárd forintos beruházás az Európai Unió támogatásával, az Új Széchenyi Terv keretében valósul meg. A támogatás összege 1,2 milliárd forint. A tervek szerint a kétéves projekt a Kutatás-Fejlesztési Tesztlabor építésével indul. Kecskemét önkormányzatának gazdaságösztönző intézkedései megfelelő támogatást és gazdasági környezetet biztosítanak a fejlesztéshez. Ezen intézkedések kidolgozása során az önkormányzat a gazdasági szereplőkkel – egyebek között a Knorr-Bremse Kft-vel – működött együtt.


Lepsényi István, a Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. vezérigazgatója (balról) és Dr. Lorenz Zwingmann, a Knorr-Bremse AG Igazgatósági Tanácsának megbízott vezetője. Fotó: Bahget Iskander

A beruházás elindítását 2012. március 6-án Lepsényi István, a Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. vezérigazgatója és dr. Zombor Gábor, Kecskemét Megyei Jogú Város polgármestere jelentette be. Dr. Lorenz Zwingmann, a Knorr-Bremse AG Igazgatósági Tanácsának megbízott vezetője a vállalatcsoport magyarországi tevékenységének jelentőségét emelte ki beszédében. A projektnyitó rendezvényt megtisztelte jelenétével és felszólalásával Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke.

Cégünk részt vett a nyitórendezvény szervezésében és lebonyolításában, valamint a rendezvényhez kapcsolódó kommunikációs anyagok tervezésében és gyártásában.
A Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. 2005 óta ügyfelünk, a cég BTL-kommunikációját a Factory Creative Studio végzi. Főként nyomdai kiadványokat készítünk a kecskeméti központú nagyvállalatnak, tavaly 3D-s multimédiás DVD-t is gyártottunk a vállalatnak.


Multimédiás DVD a Knorr-Bremsének

2012. január 18.
A Knorr-Bremse által gyártott fékrendszer bemutatására alkalmas platform tervezésére kaptunk felkérést. Egy multimédiás rendszert javasoltunk, ahol az érdeklődök megismerhetik a haszonjárművekbe épített fékrendszer felépítését, az egyes alrendszerek és elemek működését, szerepét.A 30 különféle elemből összesen 10 alrendszer épül fel, a egyes rendszereket egy 3D-s kamionon mutatunk be, ami tartalmazza a gépes- és a pótkocsit is. A rendszerelemeket összekötő vezetékeket, elektromos, pneumatikus és jeltovábbító kábelezéseket különböző színekkel jelöltük.

A DVD tartalmaz egy cégbemutató és tíz darab termékbemutató prezentációt, öt videót, továbbá kelet-európai és orosz partner, disztribútor és szervizlistát.


Első fázisban orosz nyelven készült a multimédiás felület, a későbbiekben tervezzük a magyar és az angol nyelvi mutáció elkészítését és a termékleírások frissítését is.
 


Knorr Bremse Vevő Magazin 2009

2009. december 11.
Elkészült a Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. Vevő Magazinjának jubileumi száma. A jubileum a fékberendezések feltalálójához, Georg Knorrhoz kapcsolódik. A feltaláló 150 évvel ezelőtt született.

Az angol és magyar nyelvű magazint a Factory grafikusai tervezték, tördelték és készítették elő a nyomdai gyártásra.


Knorr-Bremse K+F prezentáció

2007. június 28.
SPARCFelkérést kaptunk a Knorr-Bremse budapesti kutatási központjából a SPARC programban elért eddigi eredmények bemutatására. A németországi kiállításra készülő prezentáció multimédia DVD-t és nyomtatott kiadványokat tartalmaz. A DVD fő eleme a az a 3D animáció, mely a laikusok számára is érthetően próbálja bemutatni a fékrendszerek területén elért fejlesztéseket.
A DaimlerChrysler AG által vezetett projekt konzorcium már a jövő műszaki megoldásait hozza elénk. Bízunk benne, hogy méltó módon mutathatjuk be a Knorr-Bremse magyar kutató fejlesztőinek világszínvonalú eredményeit.


 

 
Irina Tilev
Marketing Manager, Networks Russia & CIS

Sony Pictures Europe House
"Bea - my compliments - this is a fantastic looking 1st draft, one of the best I've ever seen! I would like to share it with Mara and Tom tomorrow and get back to you with our joint feedback.

(Comment for Beatrix Bolla about the drafts of AXN Baltic brochure design)
"