Név: E-mail: Feliratkozás
 
 
Drótszamarak
Drupal
USZT

A Factory segítette a Knorr-Bremse nyitórendezvényét

2012. március 20.
A Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. márciusban jelentette be, hogy új gyárat épít Kecskeméten, jelenlegi telephelye közelében.
A mintegy 5 milliárd forintos beruházás az Európai Unió támogatásával, az Új Széchenyi Terv keretében valósul meg. A támogatás összege 1,2 milliárd forint. A tervek szerint a kétéves projekt a Kutatás-Fejlesztési Tesztlabor építésével indul. Kecskemét önkormányzatának gazdaságösztönző intézkedései megfelelő támogatást és gazdasági környezetet biztosítanak a fejlesztéshez. Ezen intézkedések kidolgozása során az önkormányzat a gazdasági szereplőkkel – egyebek között a Knorr-Bremse Kft-vel – működött együtt.


Lepsényi István, a Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. vezérigazgatója (balról) és Dr. Lorenz Zwingmann, a Knorr-Bremse AG Igazgatósági Tanácsának megbízott vezetője. Fotó: Bahget Iskander

A beruházás elindítását 2012. március 6-án Lepsényi István, a Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. vezérigazgatója és dr. Zombor Gábor, Kecskemét Megyei Jogú Város polgármestere jelentette be. Dr. Lorenz Zwingmann, a Knorr-Bremse AG Igazgatósági Tanácsának megbízott vezetője a vállalatcsoport magyarországi tevékenységének jelentőségét emelte ki beszédében. A projektnyitó rendezvényt megtisztelte jelenétével és felszólalásával Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke.

Cégünk részt vett a nyitórendezvény szervezésében és lebonyolításában, valamint a rendezvényhez kapcsolódó kommunikációs anyagok tervezésében és gyártásában.
A Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. 2005 óta ügyfelünk, a cég BTL-kommunikációját a Factory Creative Studio végzi. Főként nyomdai kiadványokat készítünk a kecskeméti központú nagyvállalatnak, tavaly 3D-s multimédiás DVD-t is gyártottunk a vállalatnak.


Multimédiás DVD a Knorr-Bremsének

2012. január 18.
A Knorr-Bremse által gyártott fékrendszer bemutatására alkalmas platform tervezésére kaptunk felkérést. Egy multimédiás rendszert javasoltunk, ahol az érdeklődök megismerhetik a haszonjárművekbe épített fékrendszer felépítését, az egyes alrendszerek és elemek működését, szerepét.A 30 különféle elemből összesen 10 alrendszer épül fel, a egyes rendszereket egy 3D-s kamionon mutatunk be, ami tartalmazza a gépes- és a pótkocsit is. A rendszerelemeket összekötő vezetékeket, elektromos, pneumatikus és jeltovábbító kábelezéseket különböző színekkel jelöltük.

A DVD tartalmaz egy cégbemutató és tíz darab termékbemutató prezentációt, öt videót, továbbá kelet-európai és orosz partner, disztribútor és szervizlistát.


Első fázisban orosz nyelven készült a multimédiás felület, a későbbiekben tervezzük a magyar és az angol nyelvi mutáció elkészítését és a termékleírások frissítését is.
 


Knorr Bremse Vevő Magazin 2009

2009. december 11.
Elkészült a Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. Vevő Magazinjának jubileumi száma. A jubileum a fékberendezések feltalálójához, Georg Knorrhoz kapcsolódik. A feltaláló 150 évvel ezelőtt született.

Az angol és magyar nyelvű magazint a Factory grafikusai tervezték, tördelték és készítették elő a nyomdai gyártásra.


Knorr-Bremse K+F prezentáció

2007. június 28.
SPARCFelkérést kaptunk a Knorr-Bremse budapesti kutatási központjából a SPARC programban elért eddigi eredmények bemutatására. A németországi kiállításra készülő prezentáció multimédia DVD-t és nyomtatott kiadványokat tartalmaz. A DVD fő eleme a az a 3D animáció, mely a laikusok számára is érthetően próbálja bemutatni a fékrendszerek területén elért fejlesztéseket.
A DaimlerChrysler AG által vezetett projekt konzorcium már a jövő műszaki megoldásait hozza elénk. Bízunk benne, hogy méltó módon mutathatjuk be a Knorr-Bremse magyar kutató fejlesztőinek világszínvonalú eredményeit.


 

 
Elena Trudoljubova
marketing vezető

GAZ, Oroszország
"„Спасибо большое!
Кнорр-Бремзе как всегда «на высоте» в том числе и по части рождественских/новогодних поздравлений!”
 
Köszönöm szépen! A Knorr Bremse szokás szerint hozta a tőle megszokott minőséget, beleértve a karácsonyi/újévi üdvözletet is.

(Ügyfelünk, a Knorr Bremse továbbította orosz partnerének üzentetét Barta Tamásnak a nekik gyártott karácsonyi e-card kapcsán 2011. decemberében.)
"