Név: E-mail: Feliratkozás
 
 
Drótszamarak
Drupal
USZT

A Factory szállította Garnier "Élvezd a Nyarat!" nyeremény-kerékpárjait

2012. október 10.
Júliusban indította a "Élvezd a Nyarat!" nyereményjátékát a L’ORÉAL Magyarország. A játékban azok vehettek részt, akik a promóció ideje alatt legalább 1499 Ft értékű Garnier terméket vásárolnak, majd a blokkon szereplő vásárlási időpontot és AP kódot feltöltötték a márka weboldalára, vagy beküldték sms-ben.

A beküldők között naponta egy darab, 47.900 Ft értékű Neuzer Venezia 6 típúsú női kerékpárt sorsoltak ki a játék időtartama alatt. A nyertesek hamarosan átveszik kétkerekűjüket, melyet a Factory designolt és biztosított.

A Garnier-kerékpárok nemcsak a vásárlók, de a Garnier és a Factory munkatársainak körében is nagy sikert arattak: több kolléga is rendelt magának az egyedi drótszamarakból.A Factory Creative Studio 2011 óta dolgozik a L’ORÉAL Magyarország, eddig főként közösségi média kampánnyal járultunk hozzá ügyfelünk sikeréhez.

Facebook alkalmazást készítettünk a Garnier BB-kampányához

2012. május 29.
A Garnier nemrégiben vezette be új termékét, a BB – Beauty Balm – krémet a piacra. A Factory arra kapott megbízást, hogy egy stílusos BB-külsővel újítsa meg a Garnier Facebook oldalát. Ehhez egy új profilképet és egy új nyitóoldalt terveztünk.A stílusos megjelenés mellé a Garnier Hungary szeretett volna egy hatásos Facebook kampányt is indítani.  Ezt egy terméktesztelő alkalmazással valósítottuk meg. Az alkalmazásnak köszönhetően az érdeklődők regisztrálhatták az adataikat és így indulhattak a sorsoláson, hogy az elsők között próbálhassák ki az új terméket. A felhasználók a regisztráció után véleményüket is megoszthatták a termékről.Az újdonság gyorsan terjedt az interneten: amint megjelent egy felhasználó üzenőfalán a poszt, egy újabb felhasználó regisztrált vagy osztotta meg a tapasztalatait. A kampány kitűnő eredménnyel zárult: 4000 felhasználó regisztrált és like-olta a kampányt már az első héten.

Garnier Fructis Men Facebook játék

2011. szeptember 28.
Újabb sikeres projektet zártunk a L'Oréal Magyarország Kft.-vel. A Garnier Hungary Facebook oldalának elindulása óta a legjelentősebb online közösségi kampány a Fructis Men termékeket promotáló Facebook oldal, online játék és bannerkampány együttese. A koncepció kreatívjainak kidolgozásáért és megvalósításáért a Factory Creative Studio felelt.A koncepció magját egy autóversenyzős flashjáték képezi, amelynek mindkét részét sikeresen teljesíteni kell ahhoz, hogy a játékos regisztrálhasson a fődíjért. A fődíj egy F3-as autó vezetése október 15-én a Nürburgringen. A játék a Garnier Hungary Facebook oldalán keresztül érhető el, amelyet ugyancsak mi készítettünk.Az online termékpromóciót egy SMS-játék egészíti ki, amelynek lebonyolításáról a Publicis Magyarország gondoskodik. A projekt során szorosan együttműködtünk a Garnier International és a Publicis párizsi központjával. 

Garnier a Facebookon

2011. június 30.
Június végén indult el a Garnier Hungary oldala a Facebookon. A Factory feladata a kreatív tervezés volt: a brand guideline-oknak megfelelő, vidám, nyárias layoutokat terveztünk.A cél a Garnier közösségszervező tevékenységének bemutatása volt, így azok az események és rendezvények kerültek fókuszba, amelyeken a Garnier jelen van. Örömmel látjuk, hogy indulása után egy héttel az oldalnak máris több mint 1600 követője van. A Facebook oldal kreatívjával összhangban készítettük el a Garnier Hungary YouTube csatorna skinjét is.

 

A kapcsolódó online kampány kétirányú volt, mivel a Facebook oldal indulása egybeesett a Garnier Invisi Mineral dezodor promóciójával. Két típusú kreatív készült el ennek kapcsán, egyik a közösséghez csatlakozásra buzdít, a másik pedig a termékkel ismertet meg.Garnier Men Aréna

2010. június 11.
A Garnier első férfi izzadásgátló temékcsaládjának promotálását a 2010-es futball világbajnoksághoz kapcsolódó online kampánnyal tervezte megvalósítani. A termékcsalád online bevezető kampányát ügynökségünk készítette egy focis tippjáték köré építve. A kampányon a
Publicis Hungary-vel közösen dolgoztunk. A koncepciót a Publicis hozta, a Factory pedig a teljes grafikai és technikai kivitelezést végezte.A játék lényege, hogy a Garnier Men Aréna oldalán a regisztráló felhasználó megtippelheti a meccsek eredményeit az általa megszabott téttel, illetve a VB győztesére, a döntő és elődöntő résztvevőire is fogadhat.A játékban izgalma mellett értékes nyeremények reményében vesznek részt a foci rajongók.
A felhasználók csatlakozhatnak az oldalon létrehozott csapatokhoz, így egyénileg és csapatban is számít a teljesítményük. A rendszer a megtett tippek, a nyert fogadások, a csapatban résztvevők átlagai és egyéb szorzók alapján állítja fel az egyéni- és csapatlistákat.

Az összetett programozás mellett a vizuális megjelenés is igazodott a L’Oréal kifinomult világához. A kampányt a VB alatt folyamatosan kiemelt online felületeken megjelenő bannerek, interaktív fogadós bannerek, video- és bridge bannerek egészítették ki.

Ezen felül az online fociközvetítésen a videokhoz csatlakozó, 3D-s elemekkel felturbózott pre-roll-ok is stúdiónkban készültek. A nyeremény szpotok dizájnjához a webes alapelemeket használtuk fel, de a koncepció kialakítása a 2Ds elemek 3D-be való átültetésével az onair divíziónkon zajlott.
A soryboard-okkal, koncepciókkal, látványtervekkel a hangosításra kész 3Ds anyag leadásáig 5 munkanap állt rendelkezésre.

Kapcsolódó linkek:
Szétkattintott szpotok a SportGéza élő foci-vb közvetítésében 

 
Bettina Blank
Senior Product Development Manager

Sony Pictures Television International Germany
"I just saw the landing page for the Beast! It looks fantastic.
Very well done!!
Thanks for this great website - I am so proud!! :)"