Név: E-mail: Feliratkozás
 
 
Drótszamarak
Drupal
USZT

Micra weboldal revitalizáció

2009. április 16.
Ügyfelünk a Micra-Metripond Kft. 2009-ben újra megbízást adott korábbi weboldalának revitalizációjára. A régi weboldal design frissítése, új funkciók fejlesztése és Drupal CMS-re portolása volt a feladatunk. Mivel a korábbi weboldalt is cégünk készítette, ezért az együttműködés jól tervezhetően folyt. Az új oldal készítésénél fő szempont a keresőoptimalizáltság és a teljes tartalomfejlesztés és adminisztrálás házon belüli kialakítása volt. Az oldal átadása után a látogatószámban történt növekedés az új oldal sikerét bizonyította.

Micra weboldalMicra weboldal

2005. november 03.
Átadtuk a mérleg és pénztárgép gyártással és forgalmazással foglalkozó hódmezővásárhelyi Micra-Metripond Kft. új weboldalát.

A weboldalt a szintén cégünk által tervezett új cégarculathoz illeszkedve fejlesztettük. Az oldal a felhasználóknak online katalógust, galériát, híreket és hírlevél feliratkozási lehetőséget kínál, a Micra termékek használói számára elérhető a viszonteladói és szerviz-adatbázis is. A termékkör teljességét – a komplett bolti rendszereket – flash prezentáció mutatja be.

A honlap külön felületen fogadja a cég partnereit: a bejelentkezés után elérhető B2B oldalon a kereskedők, szervizek és fejlesztők kategorizált szakmai híreket olvashatnak, ismertetőket, háttéranyagokat tölthetnek le. Az új partnerek jelentkezését külön információs oldal szolgálja.


 

 
Bettina Blank
Senior Product Development Manager

Sony Pictures Television International Germany
"I just saw the landing page for the Beast! It looks fantastic.
Very well done!!
Thanks for this great website - I am so proud!! :)"