Név: E-mail: Feliratkozás
 
 
Drótszamarak
Drupal
USZT

Micra weboldal revitalizáció

2009. április 16.
Ügyfelünk a Micra-Metripond Kft. 2009-ben újra megbízást adott korábbi weboldalának revitalizációjára. A régi weboldal design frissítése, új funkciók fejlesztése és Drupal CMS-re portolása volt a feladatunk. Mivel a korábbi weboldalt is cégünk készítette, ezért az együttműködés jól tervezhetően folyt. Az új oldal készítésénél fő szempont a keresőoptimalizáltság és a teljes tartalomfejlesztés és adminisztrálás házon belüli kialakítása volt. Az oldal átadása után a látogatószámban történt növekedés az új oldal sikerét bizonyította.

Micra weboldalMicra weboldal

2005. november 03.
Átadtuk a mérleg és pénztárgép gyártással és forgalmazással foglalkozó hódmezővásárhelyi Micra-Metripond Kft. új weboldalát.

A weboldalt a szintén cégünk által tervezett új cégarculathoz illeszkedve fejlesztettük. Az oldal a felhasználóknak online katalógust, galériát, híreket és hírlevél feliratkozási lehetőséget kínál, a Micra termékek használói számára elérhető a viszonteladói és szerviz-adatbázis is. A termékkör teljességét – a komplett bolti rendszereket – flash prezentáció mutatja be.

A honlap külön felületen fogadja a cég partnereit: a bejelentkezés után elérhető B2B oldalon a kereskedők, szervizek és fejlesztők kategorizált szakmai híreket olvashatnak, ismertetőket, háttéranyagokat tölthetnek le. Az új partnerek jelentkezését külön információs oldal szolgálja.


 

 
Kémeri Attila
művészeti vezető

Ördögszekér Vásárok és Fesztiválok
"Rendkívül kreatív, progresszív, s nem utolsó sorban jó arcokkal és arcnőkkel terhelt csapat! Friss, nyitott braintulajdonos ifjaknak ajánlom, olyanoknak, akik a 21. századi kommunikációs galaxisában szeretnének hajózni."