Név: E-mail: Feliratkozás
 
 
Drótszamarak
Drupal
USZT

Micra weboldal revitalizáció

2009. április 16.
Ügyfelünk a Micra-Metripond Kft. 2009-ben újra megbízást adott korábbi weboldalának revitalizációjára. A régi weboldal design frissítése, új funkciók fejlesztése és Drupal CMS-re portolása volt a feladatunk. Mivel a korábbi weboldalt is cégünk készítette, ezért az együttműködés jól tervezhetően folyt. Az új oldal készítésénél fő szempont a keresőoptimalizáltság és a teljes tartalomfejlesztés és adminisztrálás házon belüli kialakítása volt. Az oldal átadása után a látogatószámban történt növekedés az új oldal sikerét bizonyította.

Micra weboldalMicra weboldal

2005. november 03.
Átadtuk a mérleg és pénztárgép gyártással és forgalmazással foglalkozó hódmezővásárhelyi Micra-Metripond Kft. új weboldalát.

A weboldalt a szintén cégünk által tervezett új cégarculathoz illeszkedve fejlesztettük. Az oldal a felhasználóknak online katalógust, galériát, híreket és hírlevél feliratkozási lehetőséget kínál, a Micra termékek használói számára elérhető a viszonteladói és szerviz-adatbázis is. A termékkör teljességét – a komplett bolti rendszereket – flash prezentáció mutatja be.

A honlap külön felületen fogadja a cég partnereit: a bejelentkezés után elérhető B2B oldalon a kereskedők, szervizek és fejlesztők kategorizált szakmai híreket olvashatnak, ismertetőket, háttéranyagokat tölthetnek le. Az új partnerek jelentkezését külön információs oldal szolgálja.


 

 
Lazareva Nadezda
Marketing manager

ООО «Кнорр-Бремзе Системы для Коммерческого Транспорта»/ LLC Knorr-Bremse Systems for Commercial Vehicles, Москва/ Moscow
"„Thank you all for very interesting meeting and wonderful time and for the warm hospitality you gave me at Szeged. I want to thank you for all you have done, and I hope that in future we will achieve mutually beneficial cooperation on many issues.”

(To Zsuzsa Mező Client Services Director, Andrea Széll Account Assistant, Tamas Barta Print Production and Traffic Manager and Eva Eső Nyemcsok Head of Communication and PR, after her first visit to Factory office)
"