Név: E-mail: Feliratkozás
 
 
Drótszamarak
Drupal
USZT

Startapro.hu a Sanomának

2011. augusztus 29.
2011. márciusában nyertük el a Sanoma Media Zrt. tenderén a startapro.hu portál felújítási munkálatait. A négyhónapos projekt során készítettük el a kód felújítási munkálatokat és a  teljes felhasználói és a hirdetési adatbázis migrálását.A projekt során a Sanoma DPO által kért Yii keretrendszert használtuk MySQL adatbázissal. Az átállás során - a klasszikus apróhirdetési funkciók elkészítése mellett - átalakítottuk a portál fizetési rendszerét az addig használt credit alapúról azonnali termék fizetésre, és új elemként bevezettük a kereskedelmi partnerek kezelését is. Az új portál augusztus végi átadása óta tovább folyik a közös munka, elsősorban a kereskedelmi partnerek számára készültek új funkciók (XML áttöltés lehetősége), de emellett a saját terveink alapján alakítottuk át a listaoldali attribútum szűrő felületet is.
A Factory végzi a startlap.hu újrafejlesztését

2011. május 24.
A szegedi Factory Creative Studio Kft. integrált kommunikációs ügynökség és szoftverfejlesztő vállalat nyerte a Sanoma Media Budapest Újmédia-divíziója által 2010 őszén kiírt tendert a startlap.hu újrafejlesztésére PHP YII keretrendszer használatával. A nemzetközi fejlesztésekben tapasztalattal rendelkező, nagy terhelésű webhelyek programozásában is jártas cégek közül a Factory pályázata bizonyult a legjobbnak. A Sanoma Media Budapest három nagy tendert írt ki, ezek közül korábban a Startapro megújítását is a Factory nyerte el.

A Startlap a magyar web egyik leglátogatottabb médiája, nyitóoldalán naponta 560 ezren fordulnak meg, 2 milliónál is több oldalletöltést generálva*.

                          (*Forrás: Medián WebAudit 2011. február napi átlag)

 

 
Irina Tilev
Marketing Manager, Networks Russia & CIS

Sony Pictures Television International
""Thank you for the diligent work on this project- much appreciated!"
(Comment for Diana Lakatos about the Tudor project)
"