Név: E-mail: Feliratkozás
 
 
Drótszamarak
Drupal
USZT

25 éves a Szegedi Kortárs Balett

2012. október 01.
A Szegedi Kortárs Balett alapításának negyedszázados jubileuma alkalmából Dusha Béla fotóművész képeiből két kiállítás is nyílt szerdán a Tisza-parti városban.Dusha Béla fotóművész felvételeiből nyílt két kiállítás Szegeden. A Szegedi Kortárs Balett 25. című tárlaton az elmúlt évek emlékezetes előadásainak főpróbáin készült felvételeket láthat a közönség az Árkád Szeged bevásárlóközpontban. A Reök-palota előtti szabadtéri kiállításon pedig a Tánc-Tér-Kép című tárlat kapott helyet - a felvételek szokatlan helyszíneken és szituációkban mutatja be a társulat táncosait: például egy híd feszítőkábelein, uszodában, piacon, olajmezőn, a tűzoltóság épületében.

A Szegedi Kortárs Balett 25. című kiállítás október 10-ig, a Reök-palota előtti szabadtéri tárlat egy hónapon át látható.A Factory Creative Studio hosszú évek óta dolgozik együtt a világhírű szegedi társulattal, egyebek mellett honlapjuk revitalizációit is mi végeztük. A 25. jubileumi évfordulóra megterveztük a jubileum logót, valamint plakátokat készítettünk Dusha Béla kiállításához. A társulatot ProBono keretünkből is támogatjuk.

Széttört álmok a MÜPA-ban

2012. május 23.
A Szegedi Kortárs Balett „Széttört álmok” című produkcióját május 25-én mutatják be a Művészetek Palotájában Budapesten. A műsor a legendás Syrius együttes dalai nyomán készül, ezeket a Frank Zappa Tribute Band előadásában hallhatja a közönség a darab alatt.

A Factory már az első lépésektől támogatta a Kortárs Balett új produkcióját a sales kit és referencia multimédiás DVD tervezésével és kigyártásával. A produkció honlapja: www.szettortalmok.hu. A bemutatóról a Művészetek Palotája honlapján is olvashatnak az érdeklődők.A Szegedi Kortárs Balett új produkción dolgozik

2012. január 13.
A Szegedi Kortárs Balett új produkción dolgozik „Széttört álmok” címmel. A műsor a legendás Syrius együttes dalai nyomán készül, ezeket a Frank Zappa Tribute Band előadásában hallhatja a közönség a darab alatt. Az Aximmetry Stúdió a különleges látványelemekről gondoskodik, amelyek egészen biztosan felejthetetlenné teszik a produkciót.A Factory már az első lépésektől támogatja a Kortárs Balett új produkcióját a sales kit és referencia multimédiás DVD tervezésével és kigyártásával.

Ha többet szeretne megtudni a készülő produkcióról, látogasson el a www.szettortalmok.hu oldalra. 

Juronics Tamás honlapja

2009. december 10.
Elkészült Juronics Tamás, a Szegedi Kortárs Balett művészeti vezetője, Szegedi Nemzeti Színház műveszeti igazgatója honlapja. Az oldalon információkat találhatunk a művész életéről, munkásságáról, és elérhetjük társulata, a Szegedi Kortárs Balett honlapját is.

Az oldalt a Factory online részlege készítette.Homo Hungaricus

2009. december 01.
2009. december 5-én mutatja be új darabját, a Homo Hungaricust a Szegedi Kortárs Balett társulata.
A darab meghívóját és műsorfüzetét a Factory grafikusai tervezték.SCRIPTUM – A Szegedi Kortárs Balett története

2009. március 11.
A Nemzeti Kulturális Alap és Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata támogatásával, a Factory Creative Studio gondozásában megjelent a Szegedi Kortárs Balett húsz éves történetét összefoglaló emlék könyv. Pataki András igazgató és Juronics Tamás Kossuth-díjas művészeti vezető ajándéka ez a visszaemlékezés, és fontos összegzés, tánctudományi áttekintés Demcsák Katalin tollából. Szeretettel ajánljuk mindenkinek.

A Szegedi Kortárs Balett honlapja, melyet cégünk tervezett két éve.

Szegedi Kortárs Balett – új weboldal

2007. szeptember 09.
Átadtuk az idén húsz éves Szegedi Kortárs Balett új weboldalát. A megújult oldal lendületesebb arculattal, átlátható szerkezettel mutatja be a társulatot, művészi tevékenységüket.
Az új site magyar és angol nyelven is elérhető, a régi oldal adatbázisára támaszkodik, de annál bővebb. Ezentúl a darabokhoz kapcsolódó galériában helyet kapnak a videók is, melyeket saját fejlesztésű flash playerünk segítségével nézhetnek meg a látogatók. Ezeket a filmeket eddig csak a társulat multimédia CD-jén lehetett megtekinteni. További újdonság, hogy ezentúl külön szekció foglalkozik a külföldi fellépésekkel.
A közeljövőben kampány indul a jubileumi huszadik évad kommunikációjára, valamint a társulat blogot is indít, ahol lazább keretben a nem hivatalos információk, személyes dolgok is helyet kapnak majd.

A Szegedi Kortárs Balett weboldala

Szegedi Kortárs Balett – revitalizáció

2007. március 20.
Cégünk felkérést kapott régi partnerünk, a Szegedi Kortárs Balett weboldalának megújítására. Az új weboldal szorosabban illeszkedik majd a szintén cégünk által készített arculatba, melynek első megjelenése a társulat multimédia CD-je volt.

Az új oldal a jelenlegi – rendkívül gazdag – adatbázist felhasználva új keretben, felhasználóbarát felületen, új funkciókkal jeleníti meg a tartalmat.

Ezen kívül szintén felkérést kaptunk a társulat művészeti vezetője, Juronics Tamás személyes oldalának elkészítésére. A különálló oldalon helyet kap a táncos-koreográfus sokrétű tevékenysége galériákkal, videókkal mutatva be a művész munkáit.

A Szegedi Kortárs Balett oldala
Juronics Tamás oldala


 

 
Mayer Róbert
marketing és értékesítési igazgató

Medikémia Zrt.
"A Factory Kft-vel több mint két éve működünk együtt, elsősorban termékarculat tervezés területén. Pályázati úton a Factory-ra esett a választásunk piacvezető márkánk, a több mint 100 tagú PREVENT autóápolási, autóüzemeltetési termékcsalád komplex arculatmegújítási projektjének kivitelezésében. Amiben a Factory a legjobb, az a kreativitás, minőségi színvonal."