Név: E-mail: Feliratkozás
 
 
Drótszamarak
Drupal
USZT

25 éves a Szegedi Kortárs Balett

2012. október 01.
A Szegedi Kortárs Balett alapításának negyedszázados jubileuma alkalmából Dusha Béla fotóművész képeiből két kiállítás is nyílt szerdán a Tisza-parti városban.Dusha Béla fotóművész felvételeiből nyílt két kiállítás Szegeden. A Szegedi Kortárs Balett 25. című tárlaton az elmúlt évek emlékezetes előadásainak főpróbáin készült felvételeket láthat a közönség az Árkád Szeged bevásárlóközpontban. A Reök-palota előtti szabadtéri kiállításon pedig a Tánc-Tér-Kép című tárlat kapott helyet - a felvételek szokatlan helyszíneken és szituációkban mutatja be a társulat táncosait: például egy híd feszítőkábelein, uszodában, piacon, olajmezőn, a tűzoltóság épületében.

A Szegedi Kortárs Balett 25. című kiállítás október 10-ig, a Reök-palota előtti szabadtéri tárlat egy hónapon át látható.A Factory Creative Studio hosszú évek óta dolgozik együtt a világhírű szegedi társulattal, egyebek mellett honlapjuk revitalizációit is mi végeztük. A 25. jubileumi évfordulóra megterveztük a jubileum logót, valamint plakátokat készítettünk Dusha Béla kiállításához. A társulatot ProBono keretünkből is támogatjuk.

Széttört álmok a MÜPA-ban

2012. május 23.
A Szegedi Kortárs Balett „Széttört álmok” című produkcióját május 25-én mutatják be a Művészetek Palotájában Budapesten. A műsor a legendás Syrius együttes dalai nyomán készül, ezeket a Frank Zappa Tribute Band előadásában hallhatja a közönség a darab alatt.

A Factory már az első lépésektől támogatta a Kortárs Balett új produkcióját a sales kit és referencia multimédiás DVD tervezésével és kigyártásával. A produkció honlapja: www.szettortalmok.hu. A bemutatóról a Művészetek Palotája honlapján is olvashatnak az érdeklődők.A Szegedi Kortárs Balett új produkción dolgozik

2012. január 13.
A Szegedi Kortárs Balett új produkción dolgozik „Széttört álmok” címmel. A műsor a legendás Syrius együttes dalai nyomán készül, ezeket a Frank Zappa Tribute Band előadásában hallhatja a közönség a darab alatt. Az Aximmetry Stúdió a különleges látványelemekről gondoskodik, amelyek egészen biztosan felejthetetlenné teszik a produkciót.A Factory már az első lépésektől támogatja a Kortárs Balett új produkcióját a sales kit és referencia multimédiás DVD tervezésével és kigyártásával.

Ha többet szeretne megtudni a készülő produkcióról, látogasson el a www.szettortalmok.hu oldalra. 

Juronics Tamás honlapja

2009. december 10.
Elkészült Juronics Tamás, a Szegedi Kortárs Balett művészeti vezetője, Szegedi Nemzeti Színház műveszeti igazgatója honlapja. Az oldalon információkat találhatunk a művész életéről, munkásságáról, és elérhetjük társulata, a Szegedi Kortárs Balett honlapját is.

Az oldalt a Factory online részlege készítette.Homo Hungaricus

2009. december 01.
2009. december 5-én mutatja be új darabját, a Homo Hungaricust a Szegedi Kortárs Balett társulata.
A darab meghívóját és műsorfüzetét a Factory grafikusai tervezték.SCRIPTUM – A Szegedi Kortárs Balett története

2009. március 11.
A Nemzeti Kulturális Alap és Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata támogatásával, a Factory Creative Studio gondozásában megjelent a Szegedi Kortárs Balett húsz éves történetét összefoglaló emlék könyv. Pataki András igazgató és Juronics Tamás Kossuth-díjas művészeti vezető ajándéka ez a visszaemlékezés, és fontos összegzés, tánctudományi áttekintés Demcsák Katalin tollából. Szeretettel ajánljuk mindenkinek.

A Szegedi Kortárs Balett honlapja, melyet cégünk tervezett két éve.

Szegedi Kortárs Balett – új weboldal

2007. szeptember 09.
Átadtuk az idén húsz éves Szegedi Kortárs Balett új weboldalát. A megújult oldal lendületesebb arculattal, átlátható szerkezettel mutatja be a társulatot, művészi tevékenységüket.
Az új site magyar és angol nyelven is elérhető, a régi oldal adatbázisára támaszkodik, de annál bővebb. Ezentúl a darabokhoz kapcsolódó galériában helyet kapnak a videók is, melyeket saját fejlesztésű flash playerünk segítségével nézhetnek meg a látogatók. Ezeket a filmeket eddig csak a társulat multimédia CD-jén lehetett megtekinteni. További újdonság, hogy ezentúl külön szekció foglalkozik a külföldi fellépésekkel.
A közeljövőben kampány indul a jubileumi huszadik évad kommunikációjára, valamint a társulat blogot is indít, ahol lazább keretben a nem hivatalos információk, személyes dolgok is helyet kapnak majd.

A Szegedi Kortárs Balett weboldala

Szegedi Kortárs Balett – revitalizáció

2007. március 20.
Cégünk felkérést kapott régi partnerünk, a Szegedi Kortárs Balett weboldalának megújítására. Az új weboldal szorosabban illeszkedik majd a szintén cégünk által készített arculatba, melynek első megjelenése a társulat multimédia CD-je volt.

Az új oldal a jelenlegi – rendkívül gazdag – adatbázist felhasználva új keretben, felhasználóbarát felületen, új funkciókkal jeleníti meg a tartalmat.

Ezen kívül szintén felkérést kaptunk a társulat művészeti vezetője, Juronics Tamás személyes oldalának elkészítésére. A különálló oldalon helyet kap a táncos-koreográfus sokrétű tevékenysége galériákkal, videókkal mutatva be a művész munkáit.

A Szegedi Kortárs Balett oldala
Juronics Tamás oldala


 

 
Ferdinand Habsburg
Managing Director

Da Vinci Media GmbH
"Dear Zsolt,
 
A big and sincere Thank You to you and the entire team in Szeged.
 
At the end of the day your team and our team created two websites we can really be proud of, and which are on level with our high quality standards.
 
I am really happy we choose Factory to work with. You have a great team, very good spirits and a highly professional approach to doing things.
 
Please pass our gratitude and compliments on to you’re your.
 
Have a good weekend,
 
Ferdinand

(To Zsolt Fábián, Managing and Creative Director of Factory, after DaVinci Learning launch)"