Név: E-mail: Feliratkozás
 
 
Drótszamarak
Drupal
USZT

Megjelent az idei év első "Páholy"-a

2010. március 01.
A Szegedi Szabadtéri Játékok és Fesztivál Nonprofit Kft. gondozásában jelenik meg negyed évente a Páholy című kulturális közéleti folyóirat.
A Factory Creative Studio offline részlege hosszú évek óta tördeli a kiadványt és végzi annak grafikai munkáit.

A 2010-es év első számában többek között interjút olvashatnak pl. Bátyai Edinával, a Szegedi Szabadtéri Játékok igazgatójával, Nátyi Róbert művészettörténész pedig a REÖK-ben megrendezett Toulouse-Lautrec  kiállításról beszél.Szegedi Szabadtéri Játékok 2008

2008. január 28.
Először kaptunk felkérést városunk emblematikus kulturális rendezvénye, a Szegedi Szabadtéri Játékok szervezőitől: idén cégünk tervezte meg a program központi vizuális elemeit.
Az eddigi mintegy negyven játszó-nyár tucatnyi kitűnő plakátművész munkájával hirdette magát. Bízunk benne, hogy a szervező Szegedi Szabadtéri Játékok és Fesztivál Szervező Kht. tetszését elnyerő ötletünket a közönség is megszereti, és negyven év múlva jó évjáratnak bizonyul az idei szezon – grafikai körökben is.
Az idei kész munkákat hamarosan publikáljuk.

Szegedi Szabadtéri Játékok


 

 
Sam Moorthy
tulajdonos, tanácsadó, coach

Icon&Images
"
Nagyon izgalmas ez a projekt, nevezetesen az, hogy felépítsük a Factory jövőjét, és segítsek abban, hogy megvalósíthassák ambícióikat. A másik ok: őszintén mondom, az emberek tudásának minősége és a munkájuk iránti szenvedély lenyűgöz. Nem túl sok helyen láttam hasonlót.
"