Név: E-mail: Feliratkozás
 
 
Drótszamarak
Drupal
USZT

A Walt Disney-projekt

2010. november 24.
"Előre haladunk, új ajtókat nyitunk meg, és új dolgokat teszünk azért, mert kíváncsiak vagyunk, és ez a kíváncsiság az, ami új ösvényekre vezet minket." Walt Disney

Több mint nyolc évtizeddel ezelőtt Walt Disney  a családi szórakoztatás területén vált ismertté.   A szerény kezdetektől - amikor is 1920-ban megnyitotta rajzfilmstúdióját - a mai globális társaságig a The Walt Disney Company továbbra is büszke arra, hogy minőségi szolgáltatást nyújt a család minden egyes tagjának Amerikán keresztül és világszerte.
A Factory számára mindig izgalmas egy nagyszerű, új ügyféllel találkozni - olyannal, aki ennyire tökéletesen illeszkedik a mi filozófiánkhoz, és az ilyen portfólió még ennél is is nagyobb öröm.
Körülbelül három hónappal ezelőtt ügynökségünket meghívták egy tenderre a The Walt Disney Company-nál, hogy megújítsa, felfrissítse az örökséget: azokat a microsite-okat, amelyeket a világszerte ismert és szeretett figuráinak ajánlott.

Tudtuk, hogy alkalmasak vagyunk erre a feladatra, a munkánk során szem előtt tartottuk, hogy a műsorszolgáltatóiparral dolgozunk együtt nap mint nap, és hogy korábban készített különleges és gazdag microsite-jaink az erősségink.
Amikor először találkoztunk a Disney képviselőivel, a találkozás megerősített bennünket abban, hogy a Disney és a Factory kifejezetten jó párosítás, és ahogy mondani szokás: megvan a kémia.
Végére értünk az oldalak megújításának 11 nyelven, egy újat is készítettünk a Disney Európa számára. Összesen 62 weboldalt publikáltunk. Az első a 101 kiskutya volt, tíz országban.

A továbbiakban is támogatjuk a Disney-t, bármerre is vezetik őket ezek az ösvények - és reméljük, mi magunk is mutathatunk új irányokat. 


 

 
Paul Dinsmore
ügyvezető

Sony Pictures Television International
"[...] – Térjünk vissza a Factoryhoz: mivel rendelkeznek, amivel mások nem? – Mindenekelőtt a kivételes kreativitás, valamint a legújabb technikákban való jártasság és fejlesztési képességek teszik számunkra érdekessé ezt a céget. Korábban több flash alapú tematikus oldal, sorozatokat népszerűsítő microsite, valamint az ezekhez kapcsolódó online hirdetések kivitelezésére adtunk a szegedi társaságnak megbízást, most pedig sokkal nagyobb terveinket valósítják meg: szeretnénk, ha már nemcsak közép-európai oldalainkat fejlesztenék, hanem Európa más területeire is dolgoznának. Reméljük, még sokáig lehet segítségünkre ez a kivételes tudás – később akár globális munkák alkalmával is. [...] (http://www.delmagyar.hu/szeged_hirek/kreativitas_es_tudas_-_a_sony_szegeden___/2087436/)"