Név: E-mail: Feliratkozás
 
 
Drótszamarak
Drupal
USZT

A Walt Disney-projekt

2010. november 24.
"Előre haladunk, új ajtókat nyitunk meg, és új dolgokat teszünk azért, mert kíváncsiak vagyunk, és ez a kíváncsiság az, ami új ösvényekre vezet minket." Walt Disney

Több mint nyolc évtizeddel ezelőtt Walt Disney  a családi szórakoztatás területén vált ismertté.   A szerény kezdetektől - amikor is 1920-ban megnyitotta rajzfilmstúdióját - a mai globális társaságig a The Walt Disney Company továbbra is büszke arra, hogy minőségi szolgáltatást nyújt a család minden egyes tagjának Amerikán keresztül és világszerte.
A Factory számára mindig izgalmas egy nagyszerű, új ügyféllel találkozni - olyannal, aki ennyire tökéletesen illeszkedik a mi filozófiánkhoz, és az ilyen portfólió még ennél is is nagyobb öröm.
Körülbelül három hónappal ezelőtt ügynökségünket meghívták egy tenderre a The Walt Disney Company-nál, hogy megújítsa, felfrissítse az örökséget: azokat a microsite-okat, amelyeket a világszerte ismert és szeretett figuráinak ajánlott.

Tudtuk, hogy alkalmasak vagyunk erre a feladatra, a munkánk során szem előtt tartottuk, hogy a műsorszolgáltatóiparral dolgozunk együtt nap mint nap, és hogy korábban készített különleges és gazdag microsite-jaink az erősségink.
Amikor először találkoztunk a Disney képviselőivel, a találkozás megerősített bennünket abban, hogy a Disney és a Factory kifejezetten jó párosítás, és ahogy mondani szokás: megvan a kémia.
Végére értünk az oldalak megújításának 11 nyelven, egy újat is készítettünk a Disney Európa számára. Összesen 62 weboldalt publikáltunk. Az első a 101 kiskutya volt, tíz országban.

A továbbiakban is támogatjuk a Disney-t, bármerre is vezetik őket ezek az ösvények - és reméljük, mi magunk is mutathatunk új irányokat. 


 

 
Lazareva Nadezda
Marketing manager

ООО «Кнорр-Бремзе Системы для Коммерческого Транспорта»/ LLC Knorr-Bremse Systems for Commercial Vehicles, Москва/ Moscow
"„Thank you all for very interesting meeting and wonderful time and for the warm hospitality you gave me at Szeged. I want to thank you for all you have done, and I hope that in future we will achieve mutually beneficial cooperation on many issues.”

(To Zsuzsa Mező Client Services Director, Andrea Széll Account Assistant, Tamas Barta Print Production and Traffic Manager and Eva Eső Nyemcsok Head of Communication and PR, after her first visit to Factory office)
"