Név: E-mail: Feliratkozás
 
 
Drótszamarak
Drupal
USZT

A Walt Disney-projekt

2010. november 24.
"Előre haladunk, új ajtókat nyitunk meg, és új dolgokat teszünk azért, mert kíváncsiak vagyunk, és ez a kíváncsiság az, ami új ösvényekre vezet minket." Walt Disney

Több mint nyolc évtizeddel ezelőtt Walt Disney  a családi szórakoztatás területén vált ismertté.   A szerény kezdetektől - amikor is 1920-ban megnyitotta rajzfilmstúdióját - a mai globális társaságig a The Walt Disney Company továbbra is büszke arra, hogy minőségi szolgáltatást nyújt a család minden egyes tagjának Amerikán keresztül és világszerte.
A Factory számára mindig izgalmas egy nagyszerű, új ügyféllel találkozni - olyannal, aki ennyire tökéletesen illeszkedik a mi filozófiánkhoz, és az ilyen portfólió még ennél is is nagyobb öröm.
Körülbelül három hónappal ezelőtt ügynökségünket meghívták egy tenderre a The Walt Disney Company-nál, hogy megújítsa, felfrissítse az örökséget: azokat a microsite-okat, amelyeket a világszerte ismert és szeretett figuráinak ajánlott.

Tudtuk, hogy alkalmasak vagyunk erre a feladatra, a munkánk során szem előtt tartottuk, hogy a műsorszolgáltatóiparral dolgozunk együtt nap mint nap, és hogy korábban készített különleges és gazdag microsite-jaink az erősségink.
Amikor először találkoztunk a Disney képviselőivel, a találkozás megerősített bennünket abban, hogy a Disney és a Factory kifejezetten jó párosítás, és ahogy mondani szokás: megvan a kémia.
Végére értünk az oldalak megújításának 11 nyelven, egy újat is készítettünk a Disney Európa számára. Összesen 62 weboldalt publikáltunk. Az első a 101 kiskutya volt, tíz országban.

A továbbiakban is támogatjuk a Disney-t, bármerre is vezetik őket ezek az ösvények - és reméljük, mi magunk is mutathatunk új irányokat. 


 

 
Irina Tilev
Marketing Manager, Networks Russia & CIS

Sony Pictures Television International
""Thank you for the diligent work on this project- much appreciated!"
(Comment for Diana Lakatos about the Tudor project)
"