Név: E-mail: Feliratkozás
 
 
Drótszamarak
Drupal
USZT

Animax Battle

2010. január 11.
Az Animax Germany nézői ezentúl szavazással dönthetnek arról, melyik animét szeretnék sorozatmaraton formájában megnézni a csatornán. Egy hónapig 2 sorozat közül választhatják ki kedvencüket a nézők egy gyors regisztráció után az Animax Germany oldalán. A szavazás aktuális állását az oldal alján található mérőnyíl mutatja realtime-ban így ösztönözve a sorozat kedvelőit a szavazásra.

A szavazható filmek havonta változnak, programozóink úgy készítették el a felületet, hogy ügyfelünk minden részletet saját maga be tud állítani.

Grafikusaink ráéreztek az anime ízére, ennek megfelelő stílusban ábrázolták az oldalon a két sorozat összecsapását.

 
Szabari Dóra
marketing főmunkatárs

Égáz-Dégáz Zrt.
"Társaságunk már több éve áll együttműködésben a Factory Creative Studio-val. Többnyire kommunikációs anyagok grafikai tervezése és nyomtatása kapcsán dolgozunk együtt, de ezenkívül megmutatták tudásukat az elektronikus hírlevél szerkesztése és működtetése terén is. Számunkra fontos, hogy üzeneteinket igényes és magas színvonalon jutassuk el Ügyfeleink részére. Ebben áll rendelkezésünkre a Factory Creative Studio. S végül, de nem utolsó sorban a csapat munkája rugalmas, kreatív és gyors, ami elengedhetetlen szempont egy ügynökség sikeres működéséhez. "