Név: E-mail: Feliratkozás
 
 
Drótszamarak
Drupal
USZT

Garnier Men Aréna

2010. június 11.
A Garnier első férfi izzadásgátló temékcsaládjának promotálását a 2010-es futball világbajnoksághoz kapcsolódó online kampánnyal tervezte megvalósítani. A termékcsalád online bevezető kampányát ügynökségünk készítette egy focis tippjáték köré építve. A kampányon a
Publicis Hungary-vel közösen dolgoztunk. A koncepciót a Publicis hozta, a Factory pedig a teljes grafikai és technikai kivitelezést végezte.A játék lényege, hogy a Garnier Men Aréna oldalán a regisztráló felhasználó megtippelheti a meccsek eredményeit az általa megszabott téttel, illetve a VB győztesére, a döntő és elődöntő résztvevőire is fogadhat.A játékban izgalma mellett értékes nyeremények reményében vesznek részt a foci rajongók.
A felhasználók csatlakozhatnak az oldalon létrehozott csapatokhoz, így egyénileg és csapatban is számít a teljesítményük. A rendszer a megtett tippek, a nyert fogadások, a csapatban résztvevők átlagai és egyéb szorzók alapján állítja fel az egyéni- és csapatlistákat.

Az összetett programozás mellett a vizuális megjelenés is igazodott a L’Oréal kifinomult világához. A kampányt a VB alatt folyamatosan kiemelt online felületeken megjelenő bannerek, interaktív fogadós bannerek, video- és bridge bannerek egészítették ki.

Ezen felül az online fociközvetítésen a videokhoz csatlakozó, 3D-s elemekkel felturbózott pre-roll-ok is stúdiónkban készültek. A nyeremény szpotok dizájnjához a webes alapelemeket használtuk fel, de a koncepció kialakítása a 2Ds elemek 3D-be való átültetésével az onair divíziónkon zajlott.
A soryboard-okkal, koncepciókkal, látványtervekkel a hangosításra kész 3Ds anyag leadásáig 5 munkanap állt rendelkezésre.

Kapcsolódó linkek:
Szétkattintott szpotok a SportGéza élő foci-vb közvetítésében

 
Mara Jacobberger
Director, Networks Marketing

SPTI Networks
"The quality of work was and is fantastic. [...] We here at SPT London love working with all of you. "