Név: E-mail: Feliratkozás
 
 
Drótszamarak
Drupal
USZT

Legjobb Női Munkahely 2010-díjas a Factory

2011. szeptember 29.
A szegedi székhelyű Factory Creative Studio Kft. nyerte el a Legjobb női munkahely 2010 címet a 20-250 munkavállalót foglalkoztatók kategóriájában. A II. díjat a Cisco Systems Magyarország Kft., a III. díjat a Kürt Információbiztonsági és Adatmentő Zrt.  kapta ebben a kategóriában.A Magyar Női Karrierfejlesztési Szövetség negyedik alkalommal írta ki a  Legjobb Női Munkahely pályázatot azzal a céllal, hogy rámutasson az esélyegyenlőségi szempontok mellett a nők foglalkoztatásának gazdasági szükségszerűségére és jó példákat mutasson be, amelyeket más vállalkozások is átvehetnek. A díjazott vállalkozásokban a munkavállalóik érdekeit is figyelembe véve segítik a munka és a magánélet-család összeegyeztetését.

A bíráló bizottság elnöke Modláné Görgényi Ildikó, a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet főigazgató-helyettese, tagjai: Hajós Katalin, a  Magyar Női Karrierfejlesztési Szövetség  elnökségi tagja, Farkasné Dr. Molnár Valéria, az Országgyűlés Foglalkoztatási és Munkaügyi Bizottságának tanácsadója valamint Sebestyén Zsuzsa,  a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium esélyegyenlőségi szakértője.

A bírálati szempontok között szerepelt a munka és a magánélet-család összeegyeztethetősége, a tisztességes munkafeltételek; a karrierlehetőség, előremenetel biztosítása; az egészség és a jó közérzet megőrzésének lehetősége, a készségek fejlesztésének lehetősége; a személyes interjúkon szerzett információk.

A 2000-ben alapított Factory Creative Studio Kft. a legnagyobb vidéki médiakommunikációs ügynökség és büszke arra, hogy Szegeden kiváló munkakörülmények között, érdekes és kihívást jelentő munkát biztosít munkatársainak. A három legjelentősebb munkaköri csoport: grafikusok, fejlesztők és ügyfélkapcsolati munkatársak. A 9 fős felsővezetői csapatban 5 nő dolgozik, közülük négy gyermeket nevelő anya. A Factory tulajdonosai és vezetősége szem előtt tartja, hogy a gyermekes szülők megtalálják az egyensúlyt a karrier és a család között, és a most még független, de hamarosan családot alapító kollégáit se érje hátrány. Mivel a munkavállalók átlagéletkora igen alacsony, a cég vezetése tudatosan készül arra az időszakra, amikor több munkatársa is otthon lesz gyermekével. Jelenleg is kiemelten figyel ezen kolléganők bérezésére, szakmai fejlődési lehetőségeikre.

A Legjobb Női Munkahely díjat csütörtökön délután Budapesten vette át Fábián Zsolt ügyvezető-kreatív igazgató és felesége, Fábiánné Bíró Ildikó cégvezető. 


A Factory munkatársai: 23 nő a Legjobb Női Munkahelyen
 
Ferdinand Habsburg
Managing Director

Da Vinci Media GmbH
"Dear Zsolt,
 
A big and sincere Thank You to you and the entire team in Szeged.
 
At the end of the day your team and our team created two websites we can really be proud of, and which are on level with our high quality standards.
 
I am really happy we choose Factory to work with. You have a great team, very good spirits and a highly professional approach to doing things.
 
Please pass our gratitude and compliments on to you’re your.
 
Have a good weekend,
 
Ferdinand

(To Zsolt Fábián, Managing and Creative Director of Factory, after DaVinci Learning launch)"