Név: E-mail: Feliratkozás
 
 
Drótszamarak
Drupal
USZT

Családbarát Munkahely díjas a Factory

2011. november 25.
A Golden Brain és a Legjobb Női Munkahely 2010 díj után a Factory Creative Studio elnyerte a Családbarát Munkahely címet is. A kreatív ügynökség a díjjal járó támogatásból játszószobát alakít ki, gyermekfelügyelőt alkalmaz, valamint tanácsadói szolgáltatásokat is biztosít munkatársainak.

A Factory Creative Studio Kft. pénteken vette át a Parlamentben  a Családbarát Munkahely díjat. A 89 pályázó közül 19-nek ítélte oda a megtisztelő címet valamint az ezzel járó pénzdíjat a Nemzeti Erőforrás Minisztérium. A minisztérium négy kategóriában – kisvállalkozás, közepes vállalkozás, nagyvállalat és költségvetési szerv – hirdette meg a pályázatot, összesen 20 millió forintot osztottak szét a nyertesek között. A legmagasabb támogatási összeget – 1,4 millió forintot – a szegedi médiakommunikációs ügynökségen kívül csak két másik cég kapta meg.– A Factoryban összesen 27 gyermek van, az újszülöttektől az egyetemistákig több korosztályban, három kollégánk pedig most várja a gólyát – mondta F. Bíró Ildikó, a Factory Creative Studio Kft. társtulajdonosa. – Számunkra mindig is fontos volt, hogy a tizenegy éve néhány fővel alapított cég munkatársai jól érezzék magukat a munkahelyükön. Ezért nagyon sok olyan dolgot biztosítunk nekik a kiváló munkakörnyezeten kívül, ami hozzájárul jólétükhöz és jól-létükhöz. A már meglévő pluszok mellé – gyümölcsnap, sütinap, korlátlan és ingyenes tea- és kávéfogyasztás, masszőr, szauna, főzőiskola, kerékpárvásárlás támogatása, közös kulturális programok és céges bulik – szerettünk volna még egyet odatenni, ami magánéletükben támogatja, erősít őket, a családjuknak nyújt segítséget.

Éppen ezért a cég vezetése úgy döntött, hogy az elnyert támogatásból nappali gyermekfelügyeletet biztosít és játszószobát is kialakít a factorys csemetéknek.

– Mindemellett meghatározott időpontokban logopédus, családterapeuta és dietetikus is kollégáink rendelkezésére áll majd – tette hozzá Szénási Enikő Lilla, a cég HR-vezetője. Felhívta a figyelmet arra: a cél a fenntarthatóság, a Factory akkor is működtetni szeretné ezeket a szolgáltatásokat, amikor a  pályázaton elnyert támogatási összeg elfogy.


 
Danielle Corey
director, Digital Content Development

SPT
"I have really enjoyed working with you too. I have worked with several “offshore” companies and Factory has been one of the most professional and thorough. It is always a little tricky to get beyond the time difference and language difference, but your team does a very good job. Thank you for that."