Név: E-mail: Feliratkozás
 
 
Drótszamarak
Drupal
USZT

Családbarát Munkahely díjas a Factory

2011. november 25.
A Golden Brain és a Legjobb Női Munkahely 2010 díj után a Factory Creative Studio elnyerte a Családbarát Munkahely címet is. A kreatív ügynökség a díjjal járó támogatásból játszószobát alakít ki, gyermekfelügyelőt alkalmaz, valamint tanácsadói szolgáltatásokat is biztosít munkatársainak.

A Factory Creative Studio Kft. pénteken vette át a Parlamentben  a Családbarát Munkahely díjat. A 89 pályázó közül 19-nek ítélte oda a megtisztelő címet valamint az ezzel járó pénzdíjat a Nemzeti Erőforrás Minisztérium. A minisztérium négy kategóriában – kisvállalkozás, közepes vállalkozás, nagyvállalat és költségvetési szerv – hirdette meg a pályázatot, összesen 20 millió forintot osztottak szét a nyertesek között. A legmagasabb támogatási összeget – 1,4 millió forintot – a szegedi médiakommunikációs ügynökségen kívül csak két másik cég kapta meg.– A Factoryban összesen 27 gyermek van, az újszülöttektől az egyetemistákig több korosztályban, három kollégánk pedig most várja a gólyát – mondta F. Bíró Ildikó, a Factory Creative Studio Kft. társtulajdonosa. – Számunkra mindig is fontos volt, hogy a tizenegy éve néhány fővel alapított cég munkatársai jól érezzék magukat a munkahelyükön. Ezért nagyon sok olyan dolgot biztosítunk nekik a kiváló munkakörnyezeten kívül, ami hozzájárul jólétükhöz és jól-létükhöz. A már meglévő pluszok mellé – gyümölcsnap, sütinap, korlátlan és ingyenes tea- és kávéfogyasztás, masszőr, szauna, főzőiskola, kerékpárvásárlás támogatása, közös kulturális programok és céges bulik – szerettünk volna még egyet odatenni, ami magánéletükben támogatja, erősít őket, a családjuknak nyújt segítséget.

Éppen ezért a cég vezetése úgy döntött, hogy az elnyert támogatásból nappali gyermekfelügyeletet biztosít és játszószobát is kialakít a factorys csemetéknek.

– Mindemellett meghatározott időpontokban logopédus, családterapeuta és dietetikus is kollégáink rendelkezésére áll majd – tette hozzá Szénási Enikő Lilla, a cég HR-vezetője. Felhívta a figyelmet arra: a cél a fenntarthatóság, a Factory akkor is működtetni szeretné ezeket a szolgáltatásokat, amikor a  pályázaton elnyert támogatási összeg elfogy.


 
Ferdinand Habsburg
Managing Director

Da Vinci Media GmbH
"Dear Zsolt,
 
A big and sincere Thank You to you and the entire team in Szeged.
 
At the end of the day your team and our team created two websites we can really be proud of, and which are on level with our high quality standards.
 
I am really happy we choose Factory to work with. You have a great team, very good spirits and a highly professional approach to doing things.
 
Please pass our gratitude and compliments on to you’re your.
 
Have a good weekend,
 
Ferdinand

(To Zsolt Fábián, Managing and Creative Director of Factory, after DaVinci Learning launch)"