Név: E-mail: Feliratkozás
 
 
Drótszamarak
Drupal
USZT

Családbarát Munkahely díjas a Factory

2011. november 25.
A Golden Brain és a Legjobb Női Munkahely 2010 díj után a Factory Creative Studio elnyerte a Családbarát Munkahely címet is. A kreatív ügynökség a díjjal járó támogatásból játszószobát alakít ki, gyermekfelügyelőt alkalmaz, valamint tanácsadói szolgáltatásokat is biztosít munkatársainak.

A Factory Creative Studio Kft. pénteken vette át a Parlamentben  a Családbarát Munkahely díjat. A 89 pályázó közül 19-nek ítélte oda a megtisztelő címet valamint az ezzel járó pénzdíjat a Nemzeti Erőforrás Minisztérium. A minisztérium négy kategóriában – kisvállalkozás, közepes vállalkozás, nagyvállalat és költségvetési szerv – hirdette meg a pályázatot, összesen 20 millió forintot osztottak szét a nyertesek között. A legmagasabb támogatási összeget – 1,4 millió forintot – a szegedi médiakommunikációs ügynökségen kívül csak két másik cég kapta meg.– A Factoryban összesen 27 gyermek van, az újszülöttektől az egyetemistákig több korosztályban, három kollégánk pedig most várja a gólyát – mondta F. Bíró Ildikó, a Factory Creative Studio Kft. társtulajdonosa. – Számunkra mindig is fontos volt, hogy a tizenegy éve néhány fővel alapított cég munkatársai jól érezzék magukat a munkahelyükön. Ezért nagyon sok olyan dolgot biztosítunk nekik a kiváló munkakörnyezeten kívül, ami hozzájárul jólétükhöz és jól-létükhöz. A már meglévő pluszok mellé – gyümölcsnap, sütinap, korlátlan és ingyenes tea- és kávéfogyasztás, masszőr, szauna, főzőiskola, kerékpárvásárlás támogatása, közös kulturális programok és céges bulik – szerettünk volna még egyet odatenni, ami magánéletükben támogatja, erősít őket, a családjuknak nyújt segítséget.

Éppen ezért a cég vezetése úgy döntött, hogy az elnyert támogatásból nappali gyermekfelügyeletet biztosít és játszószobát is kialakít a factorys csemetéknek.

– Mindemellett meghatározott időpontokban logopédus, családterapeuta és dietetikus is kollégáink rendelkezésére áll majd – tette hozzá Szénási Enikő Lilla, a cég HR-vezetője. Felhívta a figyelmet arra: a cél a fenntarthatóság, a Factory akkor is működtetni szeretné ezeket a szolgáltatásokat, amikor a  pályázaton elnyert támogatási összeg elfogy.


 
Witzl Tamás
ügyvezető

Farmit Hungária Kft.
"
A Farmit projekt indulásakor fontos volt számunkra, hogy a brand kialakításától kezdve az összes online és offline marketing-kommunikációs eszközünk megbízható minőségben, hazai műhelyben készüljön.
Arculati elemek, céges nyomtatványok, sajtóhirdetések és PR cikkek, videók, elektronikus hírlevelek, online hirdetési kampányok valamint számos, a háttérben folyamatosan futó szolgáltatás lett az együttműködés eredménye.
A Factory széles szolgáltatási portfoliójával, kreatív ötleteivel és rugalmas munkavégzésével bebizonyította, hogy jól választottunk. Fontos erénynek tartom, hogy a legújabb technikai fogásokat és trendeket is ismerő kollégák a hagyományosabb piacok kommunikációs környezetében is megállják a helyüket, és folyamatosan képesek kiemelkedő teljesítményre.
"