Név: E-mail: Feliratkozás
 
 
Drótszamarak
Drupal
USZT

On paper

Eredeti tevékenységünk. A FACTORY 11 éves tapasztalattal szolgálja ki ügyfelei igényeit a tervezés területén.  Szakterületeink a csomagolás-, arculattervezés és a reklám.

Prospektus


Eseti vagy rendszeres kiadvány, mely a legfontosabb aktuális termékeket sorolja fel. Számos ilyen megbízásunk közül kiemelendő a a POLSTYL Kft. részére készülő, teljes termékpalettát bemutató prospektus, ami a betérő ügyfelek és partnerek részére igen nagy segítséget nyújt .


Csomagolástervezés


Stúdiónk tíz éve foglalkozik csomagolástervezéssel, ez volt egyik legerősebb üzletágunk az első években. A magyarországi konzervipar mintegy 30%-nak dolgoztunk. A már megszűnt Szegedi Konzervgyár volt első ügyfelünk, ezt követően a zöldség és húsipar minden területén bemutatkoztunk. Megbízásaink jelentős része export piacokra készült, és kisebb mértékben sajátmárkás munkákat is készítettünk (Winny, TESCO Gazdaságos, Profi stb.)
Teljes termék portfóliót kezeltünk például a Szegedi Paprika Zrt. megbízásából nyolc éven át, vagy a nyíregyházi EKO Konzervipari Kft. utolsó négy évében.
Az élelmiszeripari munkákhoz kapcsolódóan saját food stylist és fotósok segítették a képanyagok elkészítését.

Csomagolástechnikában számunkra újdonságként acél és alumínium palackokra tervezzük jelenlegi legösszetettebb megbízásunk, a Medikémia Zrt. "Prevent" és "Kentaur" márkáinak teljes arculatváltását, mely mintegy két év alatt zajlik le.

A tervezési munkákon túl természetesen a kapcsolódó prepress feladatokat is elvégezzük, így munkáinkat gyártásra készen szállítjuk.


Éves jelentés


A vállalatok életében az éves jelentés elkészítése mindig számadás, az üzleti kiválóság áttekintése.
Az éves jelentés megjelenése így ennek megfelelően kell, hogy ünnepélyes, visszafogott, letisztult és erős legyen.

Nagy megtiszteltetés, ha ilyen felkérést kapunk, hiszen ezzel is szakmánk legjavát mutathatjuk meg.


Arculattervezés


Egy tervezőgrafikus legkedvesebb feladata, amikor megteremtheti vagy újraszabhatja egy vállalat vagy egy termék megjelenését. Mikroválalkozástól a nemzetközi holdingig, független színháztól egyéni vállalkozóig, rengeteg parterünket öltöztettük már.
Az arculat megteremtése és dokumentálása csak az első lépés. Fontosnak tartjuk, hogy - a márkaintegritást és az arculati használatot figyelembe véve - ügyfeleink egységes és szabályozott módon jelennek meg a piacon.POS, Display


Eladáshelyi reklámeszközökkel a partnereink bevételnöveléséért:  Kiemelt ügyfelünkkel, A Knorr–Bremse Fékrendszerek Kft-vel közösen kidolgoztunk egy több éves nemzetközi értékesítési rendszert a viszonteladók felé, melyet számos emblémázott ajándéktárgy bevonásávál támogatunk, illetve a cég arculatába illeszkedő displaygrafikát készítünk ehhez a projekthez.Kiadványok


Bemutató kiadványok, CD grafikák, borítók, mappák, magazinok, hirdetőújságok tervezése és kivitelezése mindennapos feladatunk, mégsem tekinthető szürke, átlagos kihívásnak, hiszen minden egyes tervünk a figyelemfelkeltést, és egy kampány népszerűsítését hívatott szolgálni . A legtöbbünk postaládájában másfél havonta  megjelenő Best Bútor hírújságtó a Romániában megjelenő Confort Design anyagon át az évente megrendezeésre kerülő Eurosummit  konferencia nyomdai anyagaig bezárólag sem mondhatnánk, hogy teljes a lista, amivel ügyfeleink megkeresnek bennünket. Nagy örömmel kezdünk neki minden HBO által forgalmzott új sorozathoz és filmhez készülő sajtóanyag csomaghoz (presskithez), ami magában foglal mappát, CD, DVD korongot, tokot. Ez az, amit később Közép–Európa szerte kézhez kapnak az újságírók és forgalmazók.

 

 
Sam Moorthy
tulajdonos, tanácsadó, coach

Icon&Images
"
Nagyon izgalmas ez a projekt, nevezetesen az, hogy felépítsük a Factory jövőjét, és segítsek abban, hogy megvalósíthassák ambícióikat. A másik ok: őszintén mondom, az emberek tudásának minősége és a munkájuk iránti szenvedély lenyűgöz. Nem túl sok helyen láttam hasonlót.
"